findiginannesi_ Dfncgdm2022 Size gelmiyor canım seçili yapı kredi bankasına gidip kod ile kendiniz alıyorsunuz kod ile sen veya akraban olan birisi alabilir 🌸
nilikonunannesii findiginannesi_ bende aldım geçen gün iki seti de aldım kızımla baya vakit geçiriyoruz kitaplarla 😊
berk58 nilikonunannesii benim tek çocuğum var ama iki seti de almak istiyorum ilerleyen yaşında da kullanmak için ama nasıl alabilirim siz nasıl ikisini bir aldınız
DNZTNR findiginannesi_ üye oldum ama giriş yapamıyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor şifreyi unuttum yapıyorum yine olmuyor siz nasıl ilerlediniz acaba
findiginannesi_ DNZTNR Numaranızı felan yanlış yazmış olabilir misiniz yeniden bi üye olmayı dener misiniz
findiginannesi_ DNZTNR Numaranızı felan yanlış girmiş olabilir misiniz yeniden bir üyelik oluşturmayı deneyin birde
alpis20 DNZTNR nasıl hallettiniz acaba bende de aynı sıkıntı oldu şifrede takılıyor doğru girdiğime de eminim
carpediem___ findiginannesi_ başka bankalarda yada sayfalarda var mıdır böyle sadece yapı kredi mi veriyor ki
carpediem___ findiginannesi_ tamamladım bugün videoları bakalım belirtilen tarihte gidip şubeden alcam
zehrababy findiginannesi_ ay bende bu eğitime devam ediyorum görünce çok heyecanlandım inşallah hemen tamamlarım ve bende kavuşurum kitaplara 💞