Anneeolmak beybat2023 hoşgel canım çok sakin bi şehir yapacak pek bi aktivite yok kafa dinlersiniz bolca
ygmrln beybat2023 yapacak çok birşey yok canım avm var bi tane oda yani büyük şehirden geldiysen seni çok tatmin etmez. Bol bol park bahçe piknik
nrsh58 beybat2023 off ya memleketim keşke benimde tayinim çıksa çok ama çok özledim 🥺🥺🥺 mekan olarak çok fazla ve güzel yer var özellikle üniversite kampüste yani en azından ben oraları beğeniyorum
acelysmom Sivas’ta yaşıyorum. Sıradan sakin bir yer yazları gece meydan çok şenlikli cıvıl cıvıl oluyor.
beybat2023 ygmrln ne büyük şehiri Sarıkamış tan gelicem inan burdan sonra küçük avm ye bıle muhtaç kaldık o bıle büyük gelebılır 4 yıl Sarıkamış’tan sonra ☺️
beybat2023 ygmrln ay umarım inşallah hersey güzel olur peki okullar hakkında bılgınız var mı anaokulu olarak neresi iyi acaba
ygmrln beybat2023 zübeyde hanıma gitmişti arkadaşın çocukları canım birde ünibersiye içerisinde açılan bir anaokulu var devlet orası da iyi diyorlar bende bir kolejde öğretmenim yine bişeyi merak edersen sorabilirsin canım yardımcı olurum ☺️