dgltkn rosemihra 3 Aylığııııızzz aşırı az emiyor , uykuya geçişlerde ağlamalar ataklar başladı yavaştan 🥹💜
myangelson rosemihra biz de 2 ay 27 günlüğüz 🙈 sütüm çok az zaten doğru düzgün emmiyor mamayı da azalttı normalde 90-100 bitiren çocuk bu ara çoğunlukla 60 içiyor. Uyku uyumuyoruz kucakta uyuyor anca bırakınca uyanıyor 🥲 geçen gece 2 de zor uyuttum😩
rosemihra myangelson aynı bizim de 2 de uyuyor canı isterse 12 de uyuyor demekki 4. Ay atağına girdiler yavaştan
esenhanimm myangelson benim bebeğimde 2ay 20 günlük dediğiniz gibi 60-70 ml içiyor 2-3 saatte bir çok üzülüyorum kilosu nasıl bebeğinizin
myangelson rosemihra internette baktım 11. Haftada basliyor 13. Haftanın başına kadar gösteriyor atağı 🥲
rosemihra myangelson aynen canım başlıyor işte bu haftalarda . Ataklar bitmeyecek sanırım 🫣 her hafta veya ay bişey çıkıyor
sinem_93 3 ay 5 günlük. Kaç gündür gece 3’te gece uykusuna geçiyor ve uykuya dalamıyor çocuk gözler kapalı mızıklıyo sürekli normalde memede uyur çekince de uyanmazdı. Şimdi yok anam nerdeee.
rosemihra sinem_93 benim de öyleydi canım 4 gün sürdü düzeldi gibi inşallah geri gelmez . Gece yatağa koyuyorum ağlıyordu normalde memede uyuyor
myangelson esenhanimm bu şekilde olmadan önce iyiydi ayda 1 kilodan fazla alıyordu ama yakın zamanda gitmedik 3 aylık olunca gideceğim doktora- sağlık ocağına o zaman belli olur kilo alımının ne durumda olduğu çünkü mamayı azalttı baya
newmo 3 ay 6 günlüğüz gündüz zaten zor uyuyordu gece uykuları nanay saat başı uyanıyor sürekli kucakta olmak istiyor
sinem_93 rosemihra ben uyanacak diye korkuma yatağına yatırmıyorum koynumda uyuyo sıpam 😍 benimde işime geliyo nefesini duymadan uyuyamıyorum bende.