kaandurumoms Bu 2. Aramaları ikidir telefona yetişemiyorum. Fakat söyle bir sıkıntı var ben ücretli izindeyim ek iş olarak düşünüyorum bu işi . Olursa eğer sigorta şart mı? Home office çalışmak istiyorum
oylederler kaandurumoms Hangı numara atadı acaba bugün bende arandım sanırım ordan. Sigorta yok diye okumuştum burdan
bebisliozlem kaandurumoms kesinlikle tavsiye etmem🙏🏻 yoğunluk varken işe alıyorlar 1 ay sonra yoğunluk bitiyor işten çıkarıyorlar
bayanevli3434 kaandurumoms ah ahhh bende istiyorum bulabildiniz mi, bende memurum ücretsiz izindeyim home office bulsam süper olacak
oylederler kaandurumoms yok tekrar aramadılar. Ben başvuru yapılan yere video yüklemedim siz yüklemiş miydiniz acaba o nedenle mi aramıyorlar. Bide şirket açtınız mı siz acaba
oylederler kaandurumoms beni belki o yüzden aramamış olabilirler peki son bişi sorucam kusura bakma ne olur maaşları falan zamanında yatırıyorlar mı sigorta yok bılıyorum ama maaş konusu önemli benim için
semkav Merhaba bizde bu aralar biraz maddi sıkıntı çekiyoruz bebeğim de küçük ise donemiyorum nedir acaba bu söylediğiniz nasıl başvuruluyor ?
kaandurumoms semkav champs instagram sayfasından biyografideki linkten başvuru yapabilirsiniz @irem12
kaandurumoms irem12 linkler var biyografide sayfa açılacak üye olup bilgilerinizi doldurun videoda kendinizi anlatın iş bul kısmındada aktif açık ilanlara başvurun