hasretcnr Arkadaşlar merhaba oğlum 2 ay sonra 5 yaşına girecek doktorlara gidiyorum hiç bir sıkıntı yok diyor ama oğlum bir türlü kilo almıyor aksjne zayıflıyor yaşayan bu durumu varmı neler yapabiliriz ne verebiliriz?.
Ecem__ hasretcnr buyuyorlar ya bide cok hareketli ustune ustluk birde yemek yemiyorsa zayiflar.cocuklarimdan biliyorum
hasretcnr Ecem__ yemek yemesi çok az diyemem ama çok güzelde yemiyor orta yiyor ama sürekli zayıflıyor
prenseskus Ecem__ aynı şuan aç dolaptan meyve suyu almış içiyor ben abur cubur almam ama eşime zorla aldırmjs içti onu eşimde kesin kesin alma dedim 5 yaş 21 kilo ver her geçen gün zayıflıyor kemikleri sayılıyor valla ağzı kokuyor açlıktan karnı gugulduyo ama yemiyor 😃😃
Ecem__ hasretcnr ne kadar zayifliyor 200 300 grm sa bunlar normal boy da atiyor olabilir mesela benim oglum 1 yil boyunca ayni kiloda kaldi ne aldi ne verdi.kan tahlili vs yapildiysa doktorlar birseyi yok diyorsa yoktur uzme kendini yemeklerine ekmek ici koy corbalarina falan ben oyle yapiyorum
Ecem__ prenseskus havalar isindiya surekli serin seyler istiyorlar oda mideyi dolduruyor tok tutuyor.2 gundur oglumda meyve ve iceceklere dadandi yemek gorunce bagiriyor.minik gobisi var oda gitmis.suan birsey vermemeye calisiyorum canim yemek yesin diye bi alisirsa boyle yemekten soguyacak