DenizAlpinAnnesi gamzeoguz3 Sakura-chan Ikrazumra19 yok tek kat giyiniyor evde disarda 2 kat sadece göbek kisminda var
PelinMavi DenizAlpinAnnesi ince giydirdim ve sampuanini da değiştirdim mustela kullanmaya başladım geçti.Umarım sizinkiler geçer
Gulsen-mira76 DenizAlpinAnnesi evet yediğiniz şeyler çocukta alerji yapar benim kızımda şuan 5 aylık oda öyle doktor özel mama verdi onu kullanıyoruz
Sukusu_ DenizAlpinAnnesi küçükmüşte Allah bağışlasın ❤️ Ama yine de 3aya kalmazdı 1ayda filan belli olurdu alerji. Eğer mama kullanmıyorsanız deterjanı alerji yapmış olabilir kuruttuğunuz yerde önemli ütülüyorum ben mesela kalın giymiyorsa isilik değildir bence.
Sedaiseri Çocuğunda yediklerinden alerji yapan bir şey olabilir benim bebeğimdede vardı süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı
Zerr Pudra hiç bir şekilde kullanmayın çok zararlı. Belki senin yediğin bişeyden dolayı olmuştur.. sanki alerjik gibi
DenizAlpinAnnesi Gulsen-mira76 emzirmeyi kesmemmi gerekiyo yani ? Ama oglum emmeden sakinlesmeyenlerden memeyi emzik olarak kullaniyor