kader__mete son kez düzgünce konuşacaksın alıp karşına adam akıllı diyeceksin ki evlilik böyle bir şey değil bunu benim değil senin düşünmen gerekir cunku yaş olarak senin benden daha cok görüp gecirdigin seyler var ve ben bu evliliğin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yakın zamanda bir bebeğimiz olacak ve senin bana olan tutumunu gördüğünde sağlıklı bir şekilde büyüyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun eğer sen sadece kendini düşünür ve ona göre hareket edersen bende aynı sekilde cocugumla kendimi düsünmek zorunda kalırım ve bu sekilde anlaşamayız ya ilişkimiz için çaba göstermelisin bunu tek başına yapamıyorsan ve anlayamıyorsan ne yapılacağını bir çift terapistinden yardım alabiliriz ya da ben rahatımı bozamam çaba gösteremem dersen bu evliliğin de sürmesinin bir anlamı yok ben taşıdığım sürece ilerliyor ve ben bunu tek başıma sırtlanmak mecburiyetinde değilim diyeceksin böyle konuşacaksın direkt sen böyle yaparsan bende böyle yaparım değilde dolaylı yoldan seçenek sunup değişim göremezsem bende vazgeçmek zorunda kalacağım istediğin buysa ben hazırım sinyali verebilirsin normal konuşup üstünü kapatmak ilerde daha büyük patlamalara sebebiyet verir o yüzden peşini bırakma değişmesi için ona bir hak tanı ve bu hakkı kullanmak istemiyorsa da ailenin evine dön. biliyorum zor ama bugun değişmeyen yarın daha da zor bir kişiliğe bürünecek ve inan çocuk büyütürken bir yandan da kocanla uğraşamayacaksın ben bu hikayede 2 farklı hayat görüyorum evlilik tek bir hayat üzerinden yürür