ffeyza Merhaba sevgili anneler, bebeğim süpürge,blender, saç kurutma makinası gibi şeylerden çıkan seslerden korkuyor hiçbir şey yapamıyorum çok ağlıyor nasıl alıştırıcam var mı önerisi olan? 1 yaşındayızz🥲
ada00 ffeyza birlikte yaparak alistirn benim oğlum da 7.8 ayliken çok korkardı beraber yapa yapa alıştı blender kullanacaksam ona da tutturuyordum beraber yapıyorduk şimdi 19 aylık süpürge vs çalışın hemen gider oda yapmaya çalışır 😊
Hiilyuss ffeyza sessiz halde incelemesine izin verip sonradan hemen aç kapa yaparak sesi git gide arttırarak deneyin. Süpürgeyi başka odada açıp yavaşca yanına gelerek
binnur37 ffeyza yanında mümkün oldukça aç dokunmasına izin ver ellemesine izin ver öyle alışır benim kızımda korkardı şimdi alıştı
yirmiikikasim23 ffeyza benim oglumda sac kurutmadan ve tras makinesinden korkardi once kendimize tuttuk sonra kapali halde incelemesine izin verdik sonra calisir halde dokundurtduk vs ama bunlar biraz zaman almisti yavas yavas alisir bence
ffeyza Hiilyuss denedim hepsini eşimle sürekli uğraşıyoruz oyunlar oynayarak bile alıştırmaya çalışıyorum süpürgenin üstüne oturtuyoruz çekiyorum falan ama yok alışmadı bir türlü
ada00 ffeyza bizde öyleydik zamanla alışıyor canım tezgaha oturt eline ver dokunsun incelesin hemen alışır o