[silindi] Kızlarınıza 6 ay kınası yaptınız mııı 😍 çoğu anne 1 yaşında yapıyormuş. Benim kızçemde 1 yaşına girecek çok az kaldı. Doğum gününde kına yakmak istiyorum. Nasıl oluyor neler almalıyım beni biraz aydınlatın 🙏🏻
D_deniz [silindi] roman kültürüne ait birşey diye biliyorum saygı duyarım yapanlara roman değilim yapmadım
cLearQueen Deletedmom192 bence cok gerekli. 6 ay kinasi yapılan bebekler akademik olarak basarilı oluyor
bloommom [silindi] herkesin düşüncesine saygım var ama bana çok gereksiz ve itici geliyor böyle şeyler
cudana [silindi] yapmadım, saçma buluyorum açıkçası. Sadece 6 ay olduğu için minik bir pasta alıp üçümüz fotoğraf çekildik, yarım yıl hatrına
Themom_ [silindi] Hayır yapmadım bana çok saçma ve komik geliyor herkesin görüşüne ve isteğine saygı duyuyorum ama bana öyle geliyor maalesef. Genelde trakya ve bursa tarafı yapar balkan âdeti olarakta bilinir fakat ben 7 göbek arnavutum bizde hiç böyle bir âdet yok.
[silindi] Arkadaşlar bence çok tatlı bir anı :) yine de saygı duyuyorum düşüncenize. Sonuçta farklılıklarımızla güzeliz 💐
cLearQueen barbiee_ Mozart, Beethoven, Dostoyevski, Newton, Tesla, Edison, Tolstoy.. bunlar hep kinası yapilan kişiler
Kitsu Bursa da çok gördüm sanırım göçmen adeti. Bana saçma geliyor. Ayrıca eşim kına konusundan öyle bir nefret eder ki teklif dahi edemem