Uccanli22 Kızlar bu doğru mu pirinci suda bekletiyorsun o suyla saçını yıkıyorsun bu baya uzatıyormuş youtube yorumları baya iyiydi ama yinede deneyen varmı merak ettim sormak istedim. Saçlarım küt boyadan dolayı yandı hemen uzatmak istiyorum
sydaglsen Uccanli22 doğum sonrası çok saçım döküldü şu an baya kahkülüm var o kadar yoğun bi dökülmem oldu biberiyeli sprey aldım gratisten baya hızlı çıkarttı
kdjdkd Uccanli22 onu denemedim ama gratisren biberiye seti aldım yağı spreyi hem çok saç çıkarttı hemde o kadar uzattıki kısa sürede tabi birde restorex şampuan kullandım bu sürede
mavili_kelebek Uccanli22 pirinç yapmadım ama şampuanınıza 5-6 damla çam terebenti yağı var damlatın inanılmaz hızlı uzatıyor. Duş sırasında çam kokusunu çok alıyorsun ama sonrasında kalmıyor o koku onu tavsiye edebilirim sana
Uccanli22 kdjdkd yaa ciddi misin nedir peki markası falan varmı hiç anlamam gratise hiç gitmedim şimdiye kadar
kdjdkd Uccanli22 kasa arkasında üçlü set olarak oluyordu meşhur zaten o set sorunca gösterirler ç restorex şampuanda yıllardır uzatmak isteyince ilk onu alırım
Kitsu Uccanli22 böyle bir formül yok inanmayın. Saç ayda 1 cm uzar içeriden ve dışarıdan destekleyerek maksimum 3 4 cm e çıkarırsınız. O da maksimumm
Kitsu Uccanli22 önce bir kan tahlili verip değerlerinize baktırmaniz gerekiyor. Her şey normalse restorex şampuan içine cam terebentini haftadan 2 kez kullanın. Haftada bir kez banyodan Bir saat önce hindistan cevizi yağı ile badem yağı sürüp masaj yapın etki ediyor bir de çok hızlı uzatan bir kfem vardı bulursam atayım
Kitsu NariNariKiminYari duşa girdiğimde saçımi ıslatmadan bir şampuan yapiyorum o yağı aliyor. Sonra duş alıyorum normal çok kolay ariniyor. Bütün yağlari öyle çıkarıyorum saçımdan
NariNariKiminYari Kitsu ıslatmadan şampuanlamayı hiç denemedim. 1 hafta boyunca her gün 2 kere duşa girmeme rağmen yağlı saçla gezdim 🥲
Kitsu NariNariKiminYari dediğim yöntem çok işe yarıyor. Ben bir de saçımi her duş aldığımda şampuanlamam haftada 2 kere şampuanlarım. Yağlı saç kadar bakım yapan başka bir şey bilmiyorum iyi olmuş 😅
NariNariKiminYari Kitsu benim saçım yağlanmıyor garip bir şekilde ama her duşta mutlaka yıkıyorum saçımda şampuan kokusunu çok seviyorum. Bir dahaki kullanışımda öyle deneyeyim arındıramıyorum diye kullanmayı bırakmıştım 🥲