Valide-Ayse-Hafsa-Sultan  Kızlar kızımı uyutuyorum yatağa koyuyorum hep böyle dönüyor korkuyorum burnu kapanır mı diye hiç durmuyor hep dönüyor ben düzletiyorum ama gene öyle yapıyor sizce tehlikeli mi
feride-nizamettin Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Yan taraftan burnu açık olduğu sürece korkmayın, ben de hep böyle uyurmuşum
Dedektifgadget Valide-Ayse-Hafsa-Sultan oy maşallah benim kızım hep öyle yatar kontrol ediyorum hep artık kendıini koruyor gerçi 17 aylık olmak üzere
tospikannesi_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan benim kızım öyle ben onu düz koyardım o anında böyle yatardı. Oldu bitti böyle şuan 2.5 yaş düz yatarken 1 dk içinde bu şekilde buluyorum🤣
pogacayanaginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan benim bebemde yaklaşık iki üç haftadır böyle uyuyor sırt üstü koyuyorum bir süre sonra böyle dönüp uyuyor bişey olmadı daha rahat uyuyor hatta artık poposini havaya kaldırıyor biraz bu pozisyonda
avkatanne bizim çocuk 2 haftalıktan itibaren böyle yatıyor. başlarda korkuyorduk tabi hep kalkıp bakıyorduk ama kafasını rahatlıkla kaldırdığını görünce bıraktık. Şuan 4 aylık olacak hala daha böyle uyur.
pogacayanaginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan kafalarını rahat kaldırıyorlar ya kendilerini kurtarıyorlar ne yaparsan yap bu pozisyona dönüyorlar bide
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pogacayanaginannesi evet benimki de böyle daha rahat yatıyor normalde bir saatte uyanırdı geçen iki saat yattı böyle hep baktım ama ablam korkuttu kız
pogacayanaginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bende ilk başta çok korkmuştum ama bişey olmuyor zaten sürekli kontrol ediyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan feride-nizamettin teşekkür ederim evet hep böyle uyumaya çalışıyor bakıyorum hep
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dedektifgadget 7 aylık olucak benim ki de ama korktum sabah kafasını kaldırabiliyor rahatlıkla 🥰😘