Masalelisa11 Oğlum 1 yaşında bulaşık deterjanı yemiş çok az sonra da biraz kustu doktor diyor ki 12 saat takip edelim kusmaları sıklaşırsa midesini yıkarız bana çok saçma geldi başına gelen bar mı böyle bir şey
Hiilyuss Masalelisa11 çok az yediyse tadından kusmuştur. Bıl su içirin bence etkisi azalıe geçmiş olsun
Masalelisa11 Hiilyuss bence çok az yedi çünkü kendisi de ağzından çıkarmaya çalışıyordu ama işte yimese doktor ne kadar yuttuğunu bilemeyiz kusmaları şiddetlenirse getirin dedi ama ben dayanamadım hastaneye götürdük
Hiilyuss Masalelisa11 doktor tedbir amaçlı söyleyeceğini söylemiş siz neden strese girdiniz kusması devam mı ediyor
Masalelisa11 Hiilyuss serum taktılar kan tahlili yaptılar kanına bakıp ona göre bilgi vereceklermiş ama genel durumu iyi çok şükür 🙏🏻
Masalelisa11 mamacitaa_ kan tahlilini bekliyoruz ama doktor da dedi yuttuğunu sanmıyorum diye genel durumu da iyi çok şükür 🙏🏻
asmingul487_ Oğlunuz da direk belirti cikti mi benm kizim 3.5 gibi elinde bulasik tableti emerken gordum birde hep yere atmis ezip smdiye kadar kusma v.s olmadi iyi oynuyor sizde kac dk kac saatte belirti oldu