aslanmom1 Kızlar 5ay 10 günlük bebeğim var konuşmam gerektiğini biliyorum ama konuşamıyorum onunla ve de ne konuşacağımı bilmiyorum sizler neler yapıyorsunuz aktivite olarak ve neler konuşuyorsunuz
suhedaaaaa aslanmom1 bulaşık makinesini boşaltıyorsunuz atıyorum deyin ki sarı tabağı aldım bak çok güzel bir tabak sende beğendin mi? Şimdi bunu dolaba koyalım Bu şekilde konuşabilirsiniz
ebruuyildizz aslanmom1 örneğin altını değiştirirken şimdi altını değiştircez bak buda bezin diyerek temiz bezini eline verebilirsiniz hem iletişim hem temas duyusu gelişmiş olur 🌸 bunun gibi her aşamayı konuşarak temas ettirerek iletişim kurmanız bebeğinizin gelişimini olumlu yönde etkiler ☺️
ballokmas aslanmom1 ben de iş yaparken yanıma alıyorum uyumuyorsa. Ütü yapıyorum. Buhar çıkar bundan. Yemek yaparken sığanı doğradım şimdi fasulyeyi koycam gibi. Karşıma alıpta konuşacak vaktim olmuyor çünkü. Ne iş yapıyorsanız anlatın onu. Maksat ses girsin kulağına
birkucukmutluluk1 aslanmom1 yaptığınız her işten bahsedebilirsiniz çocuk kitapları alıp göz teması kurarak okuyabilirsiniz. Eb önemlisi bence bebeklerinde çok hoşuna gidiyor müzik açıp söyleyebilirsiniz ve dans edebilirsiniz benim ki çok seviyor kendi de çok haraketleniyor