sekerbebek30 Sleepy natural kullanıyorum yeşil %99.9 su olan ama sanki artık sevmiyorum. Molfix yeşil izotonik sulu mu uni baby yenidoğan ya da hassas dokunuş mu? Başka önerdir alırım kız bebek 7.5 aylık. Kokusuz ıslak mendil arıyorum
ozlem5494 sekerbebek30 oğlum 22 aylık, doğduğundan beri molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum ama yeşil olan değil bunun paketi krem rengi gibi. Elini yüzünü falan sildiğim için bu çok iyi oluyor sıfır koku, pişik falan da yapmadı.
mhtpdrmz sekerbebek30 molfix izotonik su kullanıyorum cnım ben çok memnunum. Sleppy ebat olarak daha küçük ve bi tık kuru. Molfix tam istediğim gibi tavsiye ederim. Uni baby de bi tık ebatı küçük
merilla1 Unibaby yenidogan kullandım bir süre pişik yaptı çok. Hatta o sıra bez değiştirip durdum islak mendilden olduğunu anlamadım. Doktor islak mendil kullanma dedi. O günden beri pamuk kullanırım hiç sıkıntısı kalmadı kizimin
Aintyourmama Sleepy bionatural gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kesinlikle doğduğundan beri iki bebegime de kullanıyorum bir ara başka marka kullandım hemen pisik yaptı tekrar buna dondum duzeldi bir şans verin bence