turkaninalli Bir ay sonra 3 yaşına girecek oğlum. Tuvalete alıştırmaya başlamak istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum. Bezinden rahatsız oluyor ama ısrarla söylemiyor. Bana önereceğiniz yöntemler varsa seve seve uygulamaya hazırım 😎
aadennn turkaninalli bezi attınız mı kararlı olun sürekli sorun çiş var mi diye ilk başta sürekli yapicak altına gece yatarkende hiç bağlamayın altına alez serin lazimligi alışana kadar gözünün önünde tutun olmadı 1 numara küçük bez alın ben kızımda öyle yapmıştım bu beni sıkıyor artık diyip attı Bi kaç gün unutum altına kaçırdı sonra alıştı
Yunusemrecik turkaninalli öncelikle kendiniz çok ama çok sabırlı olun küçük bir tepki geri itebiliyor.ilk gün sürekli sordum gidelim tuvaletimize dedim gittiler sevdipi oyuncakları da götürdük.Bir kaç kez kaçırdı altına ama ben olsun oğlum olabilir çok normal diyerek sakinleştridim.Aynı gün akşamına bana kendi demeye başladı yapmadık ama her istediğinde gittim tuvalete o şekilde alıştı tabi ki kaçırdığı zamanlar oldu özellikle büyük tuvalette ama sabır herşeyin başı.
obobok turkaninalli oğlum 29 aylık. Kendi kendine bıraktı bezi 1 ay oluyor. Bana kalsa 30-31. Ayında başlayacaktım. Kaka ve çişi gelincede söyleyip tuvalete yapıyor. Biz 1 yasından beri konusuyoruz sifon sesli tuvaleti almıştık kitaplarda cok cok yardımcı oldu. Arabalı ve inşaat araçlı boxerlar var hm markasının. Onlardan almıstım. Bayılarak giyiyor ☺️ bence cocuk nezaman hazır hissederse doğru zamn ozaman