benbenimsenkimsin Bugün mide bulantım vardı 2 kere istifra ettim ve çok halsizdim bebeğe bi zararı olur mu ya iştahım da hiç yok yarın dr gitmeyi düşünüyorum aşırı derecede yorgunum başımı kaldıramıyorum o derece sizde durumlar nedir
aayyyssee benbenimsenkimsin hamilelikte çok normal seyler bunlar istiyorsanız gidin doktora mide bulantısı hapı verir iyi gelir
Huma_kus34 benbenimsenkimsin kaç aylık hamılesınız ay mide bulantısı kadar kötü bırsey yok haksızlık desen çok fena bırsey ama normal bı hamıle için doktordan bulantı hapı alın iyi gelıyo
sonmel benbenimsenkimsin 😅 hamilelikte kusmak inanilmaz NORMAL bir sey hicbir sey olmaz merak etme Biraz arastirmani tavsiye ederim hazir hamile olmusken ne nasildir nasil olur neler olur arastir simdiden cunku bilgisiz oldugun cok belli ❤️🥰
Dfncgdm2022 benbenimsenkimsin bence senın canın sıkılıyor kı bu kadar sacma sapan post acmıssın cevap begenmeyınce mıllete cemkırme mahalle karısı gıbı😂bıde 2. Gebelıgın yanı bunun normal oldugunu bılmıyor musun😌 sunu desen anlarım cok kotu gecırıyorum mıde bulantılarım cok sık doktora gıdene kadar evde ne onerırsınız dıye bır tık anlarımm😂😂😂
sonmel benbenimsenkimsin Herhalde canın ilgi istedi ozaman. İkinci hamilelik olmasina rağmen kusmanın bebeğe bi zararı olabileceğini düşünmen bana komik geldi 😅 cahillik mi desem ne desem diyecektim mal yorumunu görünce karar kıldım: net cahilsin. Allah yardımcın olsun canım iyi geceler.
[silindi] benbenimsenkimsin doğurduğum güne kadar kusan ben 😂 kusmaktan boğazım yırtılmış kan kustum günlerce. Sen doktora git ama hangi bölüme 🤔
benseninanonim benbenimsenkimsin hamilelikte mide bulantisinin kusmanin normal oldugunu herkes bilir bunu bilmek icin ilk hamileliginde de yasamis olmana gerek yok insanlarin sasirmasi gulmesi normal bi de hakliymis gibi hakaret edemezsin kimseye
2prensesimvarcanim benbenimsenkimsin hiç çevrende hamile olup buşamtı yaşayan da mı olmadı çok normal bulantı kusma halsizlik vb.
Uraztos benbenimsenkimsin bebek senden her türlü beslenir merak etme kusmadan sorun olmaz kendini toparlamaya bak sen geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah 💖merak ettim ilkinde bulantı yaşamamışsınız ya cinsiyetleri farklı mı peki
benbenimsenkimsin Dfncgdm2022 Allah için işinize bakın boş boş yorum yapma ben 1 de bulantı falan yaşamadım diye merak edip buraya yazdım ama anlaşılan artık buraya da bişeyler yazılmıyor Allah hakkınızı versin gerçekten
Tazeanne1010 Hamilelikte 4 kg veren biri olarak normal canım 😂 tuzlu salatalık bulantıya çok iyi geliyor bilgin olsun gerçi bulantın çok fazlaysa onu da kusuyorsun ama hafifletiyot biraz da olsa