ummukerem Kızlar çok afedersiniz ama doğumdan sonra vajinal osuruk diye bir şeyler tanıştım🫠 çok sık oluyor nerdeyse her eğilip kalkmada. Vajinal doğum yaptım, başına gelen var mı? Doktora falan gidilmelik bi durum mu bilemedim 😬
Blackcloud Blackcloud Egzersizlerle güçlendirebilirsin fakat doktorunla görüşürsen en doğru bilgiyi, tedaviyi o aktarıp uygulayacaktır. Kaslar zayıflamış olabilir vs vs. Yani seni rahatsız etmiyorsa ilişki sırasında vs sorun olacağını sanmam ama kaslar zayıflamış olabilir bunun içinde egzersizler vs var.
ummukerem mamacitaa_ ay kız ne başlık versem bilemedim😅 ciddi bir şey değil demi ya geçer mi zamanla çok sık oluyor 2 ay oldu, öyle çok sesli değil çoğu zaman ama yine de bazen sesli de olabiliyor bide öbürü gibi tutamıyorum bunu 🥲
ummukerem Aseldurumom_ kız daha nerde 2 ay oldu çocuktan vakit bulamadık ilişki falan yok 🤭 doğumdan kaynaklı demek ki
sek_kahve ummukerem genişlikten dolayı oluyor o, bir takım egzersizlerle düzelecektir. Jinekoloğunuza bu durumdan bahsedin en doğru o yönlendirir
aysebb ummukerem İlişki sırasında oluyorsa hava girdiğinden dolayı olur genelde. Ama normal zamanda oluyorsa başka sebepten olabilir. Bende normal doğum yaptım yaklaşık 2 yıl önce ama böyle sorun yaşamadım
ummukerem aysebb kız çocuktan ilişki mi oluyor sende 🤣 o uyudukça uyuyorum bende valla adamı görmüyor gözüm 🤭 genişlikte oluyo demişler , zaten böyle osuruk gibi değil de hava baloncuk patlıyo hissi var
ummukerem Aseldurumom_ ahbap olduk iyice odalar da ayrı 😅 doğumdan önce o korkuyordu şimdi ben vakit buldukça uyuyorum 😶🌫️ bakalım kısmet ne zamana unuttuk her şeyi 🤣
ummukerem Blackcloud ilişki olmuyor ki bacım çocuktan nerdeee🫠 zaten uzamış lohusalığım vardı nerdeyse 50 gün sürdü, böyle gax çıkarma değil de hava baloncuğu patlıyor gibi zaten acaba ciddi bi şey mi diye sorayım dedim
Blackcloud ummukerem Doğumda da zayıflayabiliyor kaslar yani sadece ilişki esnasında olan bir durum değil. Doktorunla görüşürsen dediğim gibi seni bilgilendirir.
ummukerem Pirasalipuding ya içeriye hava giriyo çıkışı da gaz gibi değil böyle hava balonu patlıyor gibi bi his öyle gaz çıkarma hissiyatı değil zaten 2 ay oldu doğum yapalı