Hfzanne1 İlk başvuru yaptığımda evrak teslim yazıyordu 2-3 haftadır doğum bekleniyor yazıyor acaba onaylandı mı onaylanmadı mı anlayan var mı ?
buse57 pprensesannesii ikiside oluyor hamileyseniz belirli Bi haftadan sonra başvuru yapabiliyorsunuz ama Ben doğumdan sonra başvuru yaptım keşke önce yapsaymışım diyorum zaten onlar paketi verecekse bile çocuk büyüyor
denizahsen pprensesannesii doğum yapiyosun arayıp yada elden ben doğum yaptım başvurusu yapiyosun doğum kağıdıyla öyle
ada99 elifkesim merhaba post baya önceden açılmış yeni arattım yenidoğan paketini teslim etmeye gelenler bebeğin doğum belgesini istemişti bizden çok tuhaf karşıladım açıkçası sizden de istediler mi?
duruislife İptal oldu bana kabul gelmedi hamileydim başvuru yaptığımda kaç hafta hatırlamıyorum. Şu an kızım 10 aylık başvursam normalde vereceklerini verirler mi? İhtiyacı olan birine kendi hakkım hediye ederdim
Hfzanne1 duruislife en geç doğduktan sonra 2. Aya kadar yapılması gerekiyormuş birde Mom da kadınlardan biri kendi adına başvuru yapmış red edilmiş eşinin üzerine tekrar başvuru yapmış kabul edilmiş