dilan2431 Ya bunlar ne kullanıyor bir ürün öneriyorlar bir ay sonra yok bilmem diye başka bir ürün söylüyor güvenmiyorum ama bunların cildi ter temiz benimki ise gözenekli siyah noktalı filan ürün kulansamda hep böyle
dilan2431 sleepnessnami bilmiyorum ya sıfır filtre diyorlar ve kocaman ışığın önünde yüzlerini yıkayıp paylaşıyorlar birde bir takım varki hepsi birbirinin aynısı
sleepnessnami dilan2431 fenomenlere inanıyor musun? Onların hayatı yalan suratları gibi. 100tane farklı ürün önerip kullanıp sence o cilt öyle kalır mı? Ayrıca size gösterdikleri hiçbir ürünü kullanmıyorlar. Sizin alamayacağınız pahalılıktaki ürünleri kullanıyorlar.
dilan2431 elbay53 yüzümü çok seviyorum hatları filan dudaklarım büyük dolgulu gibi ama cildim gözenekli
dilan2431 sleepnessnami onlara inanmıyorum tabi önerdikleri hiç bir şeyi kullanmadım ama gerçekten ne kullandıklarını da söyleseler keşke her ay ürün değişiyor yok şöyle kulandım etkisini bekledim filan
elbay53 dilan2431 dermatoloğa gidip tedavi ettirin..öyle güzel bakımlar tedaviler uygulayanlar var ki…iyi birisi olsun ama
sleepnessnami dilan2431 ciltlerinde işlem var çoğunun mezoterapi yaptıyorlsr ufak dolgular göz altı aydınlatmaları vs vs. Ürün yapmıyor yani yaptıklarını ve bazılarının cildi kendiliğinden güzel. Mesela saçı güzel olup ürün tanıtanlara asla inanmıyorum çünkü saçın Allah vergisi güzel dolgun dökülmüyor düz ışıl ışıl bazı ciltler ve saçlar böyledir.
benseninanonim gosterdikleri urunleri kullanmiyorlar ki onlar reklam icin. kendileri kim bilir kac paralik urun kullaniyordur ayrica hepsi de filtre kullaniyor fizigini bile filtre sayesinde daha ince gosteren var hepsi sahte
2bebeannesi158_ Videolarda bile efekt kullaniyorlar kimsenin yuzde yuz pürüzsüz cildi yok bence insan cildi illaki gözenek pütürlük olur
dilan2431 sleepnessnami bende inanmıyorum ama bizde doğru ürünü bulalım artık diyorum onların önerdiği bir şeyi almıyorum zaten hepsi aynı anda bir ürünü tanıtıyor zaten
sleepnessnami dilan2431 deneme yanılma içerik araştırma cildinizdeki asıl sorunu bulma temiz beslenme ve bol su içmek