szmc 6 ay 15 günlük kızım var ama bu zamana kadar gittiğim doktorlardan istediğim sonucu alamadım önereceğiniz iyi ilgili çocuk doktoru varmı acaba
iki-bal-kiz-annesi szmc alı Kemal Belviranlı kadın doğum ve çocuk hastanesı Hülya aydın ben kızımı ona götürüyorum çok ılgılı herseyıyle tek tek ılgılenıyo
AryamH szmc nazım önder suan hangi hastanede bilmiyorum ablam hep giderdi 3 cocuguna da ozel muayenehanesi var
Ahanife szmc Meram eğitim araştırmada İlyas emre tekdemir var tavsiye ederim ben kontrollerime oraya gidiyorum
szmc Ahanife bazı doktorlar kısa kesiyor sorularımı cevaplamıyor canım öyle bi sıkıntı yaşarmıyım içim rahat dönmek istiyorum eve
gzm_42 szmc özel büyükşehir Hastanesi Dr. Ahmet kınık ona götürüyorum bebeğimi çok ilgili bı doktor canım
Ahanife szmc bilmiyorum canım bende hep öyle doktorlara denk geldim ama bu doktor çok tatlı biri tavsiye ederim yani
Havvanurr szmc Kızılay Hastanesi Nagehan Bilgeç çok çok iyi bir doktor sorularını özenle cevaplıyor. Hem ücretleri de öyle diğer özel hastaneler gibi yüksek değil