ardayse Tecrübeli annelere sormak istiyorum. Bebekleriniz yemek yediğinde yüzünü ellerini ıslak mendille mi siliyorsunuz? Yoğurt yedirmiştim yıkadım elini yüzünü fakat kokuyor hala. Nasıl yapmam gerekir bilemedim.
nnoktaa ardayse pamuklu kumaş mendilleri var ıslatarak ya onunla siliyorum ya da gidip elini ağzını yıkıyorum. Daha çok yıkamayı tercih ediyorum
defom05 ardayse ıslak mendil yüze vurulmamalı bebeklerin popolarını bile pişik yapıyor ciltleri çok hassas ne kadar yıkansa da maalesef arınmıyor eczaneyi söylemişti yüzünü elle yıkayıp temiz havluyla dokunur şekilde kurulaya bilirsiniz bu dışarda da yapıla bilicek bir şey çantanızda su havlu bulundurun zorlanmazsınız❤️
artikbiranneyim ardayse uni baby alıyorum ek gıdanın başından beri onlarla siliyorum yüzünü ellerini, yağlıysa yıkıyorum köpük el sabununu almıstım dalinin onunla, bir sıkıntı olmadı 9 aylık
surabycr25 Islak mendili güzelce yıkayıp kullanabilirsiniz , lavabo önünde yüzünü yıkaya bilirsiniz , temiz bi ağız silme mendilini ıslatıp yemekten sonra silebilirsiniz. Biz bunları uyguluyoruz. 😊
Hry-ayhn26 Çok kirli olmadı sürece islak mendil eğer kirli ise banyoda el yüz yıkama üstü falan kirliyse de duş