mabellaa Son zamanlarda internetten yazlık terlik alıp memnun kalan oldu mu ayağı ağrıtmayan bir şey, dışarı çıkmaya vaktim yok yaz da geldi öneri varsa alırım
NariNariKiminYari mabellaa cross da değil crocs 😅 ben birkenstock seviyorum uçuş uçuş elbiselerin altına 😋
NariNariKiminYari mabellaa bence mağazada deneme şansınız varsa denemeniz daha iyi olur. İlk başta sert geliyor ama ayağına göre uyumlanıyor.Crocsta var bende ama o plastik haşurluğunu sevmiyorum haşurluk ne demek bende bilmiyorum sorma ahahahha
mabellaa NariNariKiminYari ahahah hantallık gibi bişey mi acaba 🤣🤣crocs benim var bir tane dışarıda giymek için gayet rahat ama kapalı önü benim aradığım ev için önü açık terlik ama maalesef hemen ayağımın altı ağrıyor terliksiz de yapamıyorum terlik kadınıyım 🤣
NariNariKiminYari mabellaa yok benim dediğim ayağım gacur gucur oluyor o haşurluk ahahahah Ev için birken de olmaz ben evde giymek için temudan almıştım plastik klasik terliklerden ama çook rahat 🩷
mabellaa NariNariKiminYari teşekkürler bir bakarım temuya 🫠 ya çoğu kişi terlik sevmiyor sanırım arkadaşlarıma sorsam terlik giyme alışkanlığı yok kimsede sjsjsjs ama evde kedi olunca kedi kumu falan tik olmuş bende 🤣 aslında brikenin ev terliği tarzında olanları varmış gördüm siz yazdıktan sonra aklıma gelmiş oldu teşekkür ederim 🤩