Kitsu Bebeklerinize uyuturken söylediğiniz ninniler neler ? Hep aynı ninni ile uyutuyorum diye bir rutininiz var mı ?
betul97_ Kitsu Ben önceden piş piş sesiyle uyutuyordum başım ağrıdı bıraktım öyle bir şey söylemeden uyutuyorum😅😅
strawberryshortcake_ Kitsu dandini dandini danalı bebek annesi maymun babası şebeeek ağzına verdim süt maması uyumadı gitti eşşek sıpası Eeeee eeee eeee e
elifmelif Kitsu uyku rutini ninniler sıralı tam liste; Ba ba black sheep Eşekli ninni Fatiha, kulhü, nas, ayetel kürsi
Kitsu betul97_ pis pis sesi beni hasta ediyor ya 😂 Sallayarak uyutmaktan ninniyle uyutmaya geçmeye çalışıyorum da Çocukken aklımda kalan bir şarkı var onu söylüyorum iki gündür İlgaaaz Anadolu’nun sen yüce Bir dağısınnn diye alternatif arıyorum 🫣
betul97_ Kitsu Hahaha bazen durmuyor sar sar makarayı söyleyip ellerimle oynuyorum kızımda beni izlerken uyuyor😅😅 Bazen herhangi bir şarkı söylüyorum yani alakasız İngilizce bile söylüyorum 😅😅
Kitsu bireylulmeselesi__ gerçekten mi ya piş piş sesi benim psikolojimi bozuyor 😂 eve gelen bebekli bir misafirimiz açtı hepimiz bayıldık 🫣
Kitsu betul97_ ben bazen Tarkan bile söylüyorum çok çocuk şarkısı ninni bilmiyorum öğrenmem lazım artık sanırım 🥹😂
Kitsu elifmelif uykuya direnmeye başlayınca felak nas, inşirah mutlaka okuruz eşimle ama bebiş için değil biz sakın kalalım diye ( ortalama 2 saatte uyur da ) 🫣 Ba ba black sheepi kullanacağım teşekkürler 💚
melike180423 Kitsu evet ogrendi artik nen nen diyince uyku saatinin geldigini anliyor kendisi de uykusu gelince nen nen diyor az bucuk😅