zehross00 Selam hanımlar, 1 buçuk yaşında bir kızım var bugünlerde asla eve sokamıyorum bıraksam sokakta yatıp kalkar. Bu normal mi?
bisenakillisinzaten zehross00 ben eşimi asla geçirip karsilayamiyorum kapıyı görünce çocuğa bı şeyler oluyor
zehross00 byzyldz Eve soktuğum an çıldırıyor resmen çocuğumu tanıyamıyorum vaba vuruyor dışarı çıkarana kadar
zehross00 bisenakillisinzaten Ah bu çocuklar çok zorlar. Önceden böyle değildi dışarıyı hep çok seviyordu ama bu aralar asla eve sokamıyorum ağlamaktan helak ediyor kendini bana vuruyor
subrk zehross00 Ahah çok zor bu çocuklar. Bizimki 7,5 aylık evde çığlık kıyamet sokağa atıyorum kendimi.Dışarda hiç ses yok Çok mutlu oluyor. Henüz eve girince ağlamıyor ama seneye bizim de işimiz zor görünüyor. Sabır diliyorum hepimize
Sunseet zehross00 eylülde Üç yaşına girecek Daha dün eve zor soktum Mahalleye geldiğimiz an eve girmek istemiyorum diye ağlıyor eve sokana kadar
subrk Sunseet Öyle oluyor maalesef. Benim kuzenimin oğlu da 3 yaşında yerlere atmış kendini kapıda eve girmemek için.Çok zor şimdiki cocukar
Uraztos zehross00 bende bugün parka çıkaramadım gitmek istemedi çok ağladı susturamadım 2 yaş sendromu 😂😂
zehross00 aysebb 2 yaş sendromu mudur nedir artık bilmiyorum ama çok zorluyor artık, eve girdiğimizde beni dövüyor resmen