MehmetAras Gamzeadar canm bende solomombaby kanguru bar duymuşumdur çok tavsiye edilyr yalnız bitane de hediye gelince elimdekini satmayı düşünüyorum alırsan uyguna veririm internetten de bak istersen
Enerjikanne Gamzeadar merhaba 3 adet kanguru var elimde . Kullanılmamış . Yeni doğan aparatı da mevcut . 4. Sünü kullanıyorum 🤩
Silvermom Gamzeadar neko ya da huggyberry öneririm. Yenidoğan uyumlu, ergonomik, kumaşları da yumuşacık bebek içinde çok rahat ediyor. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama ikinci ellerine de bakabilirsiniz.
Gamzeadar MehmetAras baktım bana vereceğin kullanılmış mı peki kullanılmamış mı bide fotolarına bakma şansım var mı
PervinKocaer Bende airport avm den aldim Civil den satiyorum 1 kere kullandim bebegim durmadi hemen cikardim yani kullanilmamis diye biliriz uyguna satarim
Sevil20082018 Mamadusbaby satiyorum bende yenidogan oturma aparati ile almak isteyen varsa resim atabilirim instgramdan
Aycabu Gamzeadar Kesinlikle borooshbaby new age. Arkadaşım benden 15 gün sonra doğum yaptı mamadus almıştı memnun değil. Bize geldiğinde denedi çok beğendi bundan alsaymışım keşke dedi. Karar sizin biz öneririz 😊
Sevil20082018 Deha2019 merhaba burdan atmayi bilmiyorum instgram adresiniz varsa ya siz verin yada siz yazin sevil15042008 adresim