annevebebegiii__ Ben günde 4-5 kere evi süpürüyorum bulaşık çamaşır zaten kesin oluyor gün içinde siz neler yapıyorsunuz rutin olarak
kkaraa annevebebegiii__ rutin banyo temizliği var benimde sabah akşam iki kere banyoyu temizliyorumdur herhalde 🤣 genel ev süpürüp siliyorum o kadar
uykusuzanne__ annevebebegiii__ ev süpür günde 2.3 kez çamaşır at ser bulaşık makinesi çalışır her gün toz alır sil her gün yaparım bunları iki günde birde tuvalet banyoyu temizlerim
myavocado annevebebegiii__ bebeis olduğu için toza dikkat ediyorum, toz alma ve ev süpürme günlük veya en kötü iki günde bir yapıyorum, bir de lavoba ile klozet temizliği. Ama günde 3-5 kez süpürme filan hayatımın hiçbir döneminde yapmadım 🤭
yavruaslanlar annevebebegiii__ hergün banyo wc bulasık asla kalmaz camasır vs salon hariç oyuncaklar hariç evimi toplarım yemeğimi sabahtan yaparım
cemreninannesi_ Süpürüp siliyorum günlük bulaşık çamaşır makinası çalışıyor gece de kıyafetleri yerlerine koyuyorum
Gunesnil_23 annevebebegiii__ ev süpürme çamaşır yıkama tuvalet yıkama bunlar rutin ve Ocak silme günde 2 defa silerim
Feyzosumunannesi annevebebegiii__ Sabah uyan yatağı düzenle odayı havalandir kahvaltı hazırla topla yıka makine aç tuvalet banyo yıka 😏 bu hergun yaptığım rutin ev işleri. Elimde slepy temizleme mendili ile geziyorum evin içinde bunu unutmamak lazım 😞
balkizim1 annevebebegiii__ mutfağı var ya her gün yerleri süpür sil araya 1 gün bile atsan mutfak çok kirleniyor 😟
momas annevebebegiii__ günde 2 kere ev süpürüyorum. Onun dışında mutfağı toplayabiliyorum. İşte ortalığı topluyorum başka da zaten çocuktan vakit kalamıyor ki yapayım. Çamaşırları haftada 1-2 kere yıkıyorum toplu 2 kişiyiz anca birikiyor. Yıkama kurutma aynı gün bitiyor. Ütüleri genelde annem gelip yapıyor ya da eşim pazar günleri evde yapabildiğim kadar yapıyorum işte 😅
metemom_ annevebebegiii__ sabah uyanınca yatağı toplayıp odaya geçiyorum oyuncakları dağınıklığı toparlayıp süpürüyorum ardından mutlaka lavoboyu topluyorum eşim her sabah içinden geçiyor çünkü onun dışında klâsik bulaşık vs gibi şeyler oluyor 😊
bebisliozlem annevebebegiii__ çamaşır- bulaşık- ev süpürme ve toz alma 🤣 2-3 günde bir ek olarak çamaşır katlama ve ev silme,banyo temizliği ekleniyor 😮💨