cinarselinn trkmn06 biz başvuru yaptik 6 gün önce ama benim çifte vatandasligim vardı Yani bebeğim benim üzerinden Avrupa vatandaşlığı aliyor Yardımcı olabileceğim birsey varsa yardımcı olabilirim
goldengate trkmn06 gecen yil sanirim 3 bin liraya cikarmistik yada bes bin hatirlamiyorum tam ama ucret odemistik ve okula giden cocuga ucretsizdi diye hatirliyorum
Minnakordek trkmn06 bebegim üç aylıkken çıkardık lakin bizimki yeşil fiyat bilgim yok ama foto falan çekiliyor
trkmn06 cinarselinn Bosna’ya gitme planımız var ama bebeklerde durum nasıl oluyor aynı büyüklerde olduğu gibi ücretler fotoğraf şeklinde mi yol izlemek gerekiyor 🌸
ummukerem cinarselinn bizimde öyle 🥰 hangi ülke vatandaşlığınız? Bizde haftaya çıkartmaya gideceğiz inşallah yaz sezonu umarımabuk gelir
cinarselinn trkmn06 aynısı oluyor diye biliyorum ama bebek olduğu için başvuruda anne baba şart Bizim vatandaşlıgimix olduğu için farklı miydi bılmiyorum çünkü biz bu işi yapan bir firmaya yaptırdık tüm işlemleri onlar takip etti
cinarselinn ummukerem bulgaristan vatandasiyim aynı zamanda 16 mayısta başvuru yaptik ankaradan Ağustos başı gitmeyi planladık İnşallah yetişir pasaportlarimiz
ummukerem cinarselinn bizim de yunanistan komşu 🥰 1 ayı bulmaz inşallah diye umut ediyorum normalde çabuk geliyor 2 hafta gibi bi sürede ama yaz sezonu etkiler mi bilmiyorum. Biz de temmuz gibi gitmeyi düşünüyoruz
ummukerem cinarselinn alırız inşallah 🥰 bi dahaki uzatmaları orda yapacağım ben daha hızlı çıkıyor bursa konsolosluk olunca daha çok uzuyor