Aysnl Merhaba hanımlar 50 günlük bebeğim var ve meme reddinden dolayı sağarak veriyorum. 2 defadır mastit oldum çok canımtanıyor doktora gittik antibiyotik başladı 10 gün oldu hala değişmedi. Başınıza geldimi hiç? Başka çözümler arıyorum. Elle sağımda yaptım bu arada kısa süreli rahatlama oluyor okadar
Bbddtt Aysnl benim başıma gelmişti ve nette araştırırken görüp uygulamış ve tamamen geçmişti mastitim. Daha önce birine daha yazmıştım bu tavsiyeyi fayda görmüştü ama sizde meme reddi olduğundan sanırım işe yaramayabilir. Ben yinede yazayım çünkü etkili olduğunu düşünüyorum. Bebeğinizi çanta/koltuk altı pozisyonunda emzirin toplanan tüm süt bu pozisyonda akıp gidiyor bebeğiniz de anne sütüne doymuş oluyor. Umarım bebeğiniz memenizi tutar ve uygulayıp ağrılarınızdan kurtulursunuz. Çok geçmiş olsun.
Bbddtt Aysnl ayrıca duşta sıcak suyla memenize masaj yapmayı ihmal etmeyin kanalların açıldığı söylenir bu şekilde.
Gulsahagah Aysnl emzirme akademisi var dacebookta grup derdinizi yazın bizzat emzirme danışmanları cevap veriyor. Benim bebeğim de bir ay hiç emmedi biay sonra tuttumemeyi. Allah yardımcınız olsun
Aysnl Bbddtt duşta sık sık masaj yapıyorum hatta zeytin yağı ile normaldede yapıyorum ama emmiyor kızım dışardan destekte aldık ama yokçok inatçı
Esragrblk Tek çözüm aslında bebeğinizin emmesi. Benim bebeğim de 52 günlük. Çok başıma geldi. Kolumu kaldıramadığım oldu. Sağdım ve bolca emzirdim. Başka türlü geçmiyor malesef.
Esragrblk Aysnl dondurucuda soğumuş bir tane beyaz lahana yaprağını göğsünüzde tutun. Bu da çok etkili bir yöntem araştırın göreceksiniz.
BOLAHENK Aynı sorunu dün bende yaşadım bebeğim 5 aylık, doğduğu ilk zamanlarda da yaşamıştım, Manuel süt pompası aldım wee baby bu durumlarda bir numaralı kurtarıcı oluyor gerçekten tavsiye ederim
NilMeryem Ben şuanda bu problemi yaşıyorum kızlar geceden bero kızım.8.5aylik sağ göğsüm kaskatı ılık dus aldim geçmedi parol içtim kesmedi doktoramı gitsem