asyam2306 söyliceklerime şimdi inanmasanız da aklınızın bi köşesinde olsun hep sonradan çok daha fazla üzülmemek için. Ben eşimden kumar yüzünden boşandım. 10 kere affettim neden? Çünkü eşim çok iyi bi insan, başka sorunumuz yok, bana iyi davranıyo. 1.si kumara bi kere başlayan hele ki slot oyunlarıysa internetten oynadığı şeker patlatma bilmemne bırakması çok çok çok zor bi daha oynamadığına hiçbi zaman emin olamazsınız. Çok iyi bi psyikatri doktorundan tedavi alması lazım ki diyelim bıraktı iki sene sonra daha berbat şekilde batmayacağı ne malum? 2.si lütfen eşim iyi insan diye tamamen güvenip kendinizi teslim etmeyin. Bu işe bulaşan insanlar çok manipülatif olmaya başlıyo zamanla. Gerçekten ne hissettiğini, gerçekten ne yaptığını kısacası gerçekten nasıl bi insan olduğunu sandığımız kadar iyi bilemiyoruz malesef. Lütfen bütün hesaplarına bakın ve her şeyi gördüğünüze emin olun. Findeks diye bir uygulama var oraya girmesini isteyin orda hangi bankada ne borcu var hepsi çıkıyo kendi gözlerinizle bakın asla asla asla güvenmeyin ben yaptım siz yapmayın