Edaayaz Kızlar bi yardım edin lütfen dün 2 yaşında ki oğlum şişmemiş balonla oynarken ağzında gördüm bi öğğ sesi duydum yanına gittiğimde balon yoktu büyük ihtimalle yuttu bugün kakasıni yaptı balon çıkmadı
[silindi] Edaayaz balon sindirilebilir bişey değil ki nasıl kakasindan çıksın acil doktora gotursenize cocugu
Ogulcan Edaayaz canım bizde yutmadan şüphelenmiştik hemen acile gittik burnundan ve boğazından baktılar gözüken birşey yok dedi ve kakasını yapmasını bekleyin dedi 3 gün metal olan şeyleri röntgende gözüküyormuş ama plastik gözükmez dedi bence doktora götürün Allah korusun tıkamasın
-SweetPanda- [silindi] Yani gerçekten anlam veremiyorum böyle ciddi şeyleri neden buraya yazarlar da çocukları hastaneye götürmezler?🤦🏻♀️ Hayır bide nasıl akıllarına geliyor burası da yazıyolar hayret içerisinde okuyorum bu tarz postları😑
sarmaliklahana Edaayaz gecen kesfette bir cocuk doktoru söylüyordu balon görünmeyen en büyük tehlikee diye. Doktora götürün bence. Cok geçmiş olsun
bizdejantikizlardik sarmaliklahana Bende şimdi söyleyecektim siz yazmışsınız. Çok tehlikeliymiş hiç bilmiyordum.
tugrulreis Edaayaz hemen bir doktora götürün. Dışkı da çıkması 2-3 gün süre bilir ama en azından film falan çekerler nerde olduğunu görürler. Geçmiş olsun.
forumgurmesi Dün balon yutuyor siz de sakin sakin kakasından çıkmasını bekliyorsunuz, helal olsun valla bi sizin gibi soğukkanlı olamadık.
MamaUygarVibes Edaayaz hastaneye götürmek yerine bir gün boyunca beklediniz sonrada çareyi buraya yazarak mı arıyorsunuz ?? Lütfen çocuğu hastaneye götürün!
Edaayaz MamaUygarVibes çocukta herhangi bi sıkıntı yok kusma karın ağrısı vs. Röntgen çektiler bişey yok dediler kakasını takıp edin dediler
Deletedmom_897 Edaayaz Yani beklemeden gidin nasıl yutabildi ki ya geçmiş olsun balon parçası değil ki kakasından çıksın beklemeniz hata