Selamlar bebeğim 3 ay 5 günlük 15 gün ilk teen beri gaz ve hâliyle kaka problemi var gaz sürekli uykularını bölüyor yarım saat 45 dk dan fazla uyuyamıyor yavrum bilmiyorum hiperlaktasyonmuyum sütüm tazyikli mi geliyor bilmiyorum ama emerken çok fazla hava yutuyor yani culuk culuk sesini duyuyorum çekip gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkaramıyor geri meme isteyip ağlıyo en son bir iki tane geğiriyor ama çok fazla hava yuttuğundan o yetmiyor herkes 3 ayıkken geçer diyordu iki ayın bitmesine yakın bir iki defa kendi geğirdi ben de sevinmiştim gazı bitecek diye ama son 4 5 gündür beter bi hal aldı iki aylikken daha kolay çıkarıyordu gazını masaj yapamıyorum ağlıyor acıdan kıvranıyor yavrum uykusunu alamıyor en geç 45. Dk da uyanıyor bitmesi gerekirken neden kötüye gidiyor bu gaz ben mi yanlış bişeyler yapıyorum o öyle uyumak isteyip de acıdan uyuyamayıp ağlayyınca ben de ağlıyorum gazı çıkarmak için ıkınırken resmen bağırıyor aahaah diye çok üzülüyorum uykusunu alsın bari diye kucağımdan indirmiyorum sancısı geldi mi önce yazık yüzüyle kırışıyor o an hemen geri sallıyorum biraz da olsa uyuyor bu sefer de kucağa alışmış diyorlar büyüyor gittikçe işin zor olur diyorlar kıyamıyorum beşikte sallayarak falan bir iki defa denedim uyudu biraz uzun sürdü ama gazına bir çözüm bulmadıkça rahata eremiyor yavrum böyle anlarda ağlayıp dua ediyorum sizin ne zaman bitti biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var 😓😓😓