ipeksibel Crocus Crocus çeşmede yıkama işini kaç gündür yapıyorsun ben yorumda gördüm o şekilde denedim iki üç günde sönmeye başladı aşırı kötüydü bizimki biraz var ama hala devam ediyorum o şekilde evde iki kat giydirip gezdirdim üzerine yaptı ama değiştirdim sürekli yıkadım sürekli kremledim azaldı ama bu şekilde devam edeceğim bakalım cuma ya kadar tamamen bitecek mi
bero1414 Crocus ah canım ya benım aylardır bu durum alerjık testi de negatif senı öle ıuı anlıyorum kı benımkı şu an hafıfledo gibi o kipkrimizilik gitti resmen ben şok ama gene de var inşallah geçecek bu bela geldımı herhalde cıkmka bılmıo :(((
reyhanhsvci bero1414 benim bebeğimin de geçmeyen pişiği vardı böyle sivilce sivilce olurdu poposu. Meğer inek sütüne alerjisi varmış. Sütü kaynatıp veriyordum ama kesince bi de altına büyüğünü her yaptığında suyla sabunla yıkadığımda geçti. Hala daha su sabunla yılarım poposunu. Biraz kızarıklığı var ama onu da anlamış değilim :’)
doruk14 bero1414 makat çatlağı var mı diye baktırdınız mı Benim bebeğimde oyleydı 6 aylıgız suan makat çatlağı var daha düzelmedi ama kızarıklık geçmek üzere
bero1414 doruk14 nerde bakdırıyoruz acaba nasıl anlarım kırızılık makattan geliyor ama ağlama fılan da yok bana bılgı verır mısınız
doruk14 bero1414 cocuk cerrahisine randevu alıp gösterebilirsin biz öyle yaptık ben anlayamadım doktor tek bakışta çatlak var dedi ama ağlama yokmuş senin bebeğinde benim ki cok aglıyodu gaz cıkartırken kakasını yaparken
meltem4555 Pamuk ve suyla temizleyin ve kurulamadan bezlemeyin. En ufak nem kaldığında maalesef geçmiyo pişik, biz de yaşadık.