gizemensaraybar Merhabalar kızlar doğum yapalı 1 buçuk ay oldu ve benim 2 hafta kadardır basım sürekli olarak dönüyor oturuken bile aşırı değil ama sanki sarhoş gibi emziriyorum acaba neden olabilir başına gelen varmı
gkfjfufkhfd gizemensaraybar aynı durum bende de var ebemize sordum yorgunluktan uykusuzluktan ve iyi dinlenememekten kaynaklıymış
sevolin gizemensaraybar bebeği sallayarak mı uyutuyorsunuz?? Biz 14 aylığız hala baş dönmesi yaşıyorum zaman zaman. Bazende deprem oluyor sanıyorum. Sallayarak uyuttuğum için gün içinde bende sallanıyorum :))
pantenkelebek gizemensaraybar uykusuzluktan bence bende öyleydim oturdugum yerde sallanıyordum deprem oluyor diyordum her seferinde başım fena dönüyordu hepsi uykusuzluktan yardim almıyorsan al uyu biraz 1ayi geçmiş nasılsa sarılık da olmaz bebiş uyandığında sizde uyanırsınız
rasaeom gizemensaraybar dinlenmeye ilgili olduğunu fark ettim biraz zaman ayırdım kendime,o an tuzlu şeyler tükettim, emzirirken ara ara öğün atlamamaya çalıştım bir de sıvı alımını arttırdım
gkfjfufkhfd gizemensaraybar evet yaptırdım hiçbir şey çıkmadı kan değerlerim gayet iyi çıktı ama sizde bi muayene olun benim yorgunluktandır sizin ki başka bişeydendir Allah korusun
gizemensaraybar sevolin çok nadir sallıyorum ama bende deprem oluyor sanıyorum bazen 😂 ay Allah korusun
gizemensaraybar rasaeom çok teşekkür ederim tuzlu şeyler tansiyonla alakalı degilmi bende tansiyonunu düşüyor diye düşünüyorum
gizemensaraybar pantenkelebek bı oglum daha var 5 yaşında o yüzden gün içinde sürekli takipteyim oğlumu uyuyamıyorum i yüzden
keremxx gizemensaraybar benim de öyle otururken bile bir anda dönebilşyor ayrıca geceleri yastığımı ve yorganımı ıslatacak kadar su gibi terliyorum kalkınca da üşüyorum çok garip kan değerlerimde de herhangi bir sıkıntım yok