babyyboy25 Çeviriyorum yine dönüyor hafif simetri bozukluk var şekil napabilirim doktor fizyoterapi yazdı ama randevu 8. Aya verdiler saçmalık gerçi orada ne yapacaklar tam olarak anlayamadım 🤷🏻♀️
cinarselinn babyyboy25 sırtına destek yapın Dönmesini engelleyin Yani eminim denemissinizdir ama aklıma ilk bu geldi
TwinsAndBeren babyyboy25 kızım da hep sağına yatardı kafası yamulmaya başlamıştı yan yatma yastığı alın doktor önerisiyle kullandım ve düzeldi
pimpiriklianne43 babyyboy25 size bakarak uyuyorsa beşiği ters çevirin ben 2 aylıkken farkettim herseyi tersine yaptım özellikle beşik çok işime yaradı çünkü hep bana bakarak uyur
babyyboy25 cinarselinn evet bir kaç sefer denedim ama kafasını yine de çeviriyor 😂😂 bakalım bilmiyorum gündüzleri falan kucakta hep sol koluma alıyorum fln artık bakalım gece uyurken de işte fazla dokunmuyorum uyanmasın diye artık 5 aylık bu saatten sonra düzelir mi kafası 🥹
cinarselinn babyyboy25 benim oğlumda doğduğundan beri sürekli sağına yatıyordu Yani sağ tarafı dümdüz olmuştu Sonra desteklerle sola döndürdüm hep Su an düzeldi baya Ama.simdi de arkası düz gibi 🤣🤣
babyyboy25 narinl yüz şekli derken anlamadım pek ama yok canım sadece kafasının arkası sağ tarafı biraz dana çıkıntılı gibi 2 aylıkken falan daha fazlaydı ama düzelttik şimdi çok hafif dikkatli bakınca belli oluyor aslında
jap babyyboy25 tortikollis vardı benim kızımda o yüzden sordum acaba o mu diye. Başını diğer tarafa çevirip atlet olur müslin ötrü olur ağız mendili olur rulo yapıp destek yapabilirsin
pimpiriklianne43 babyyboy25 birde ince battaniyeyi rulo yaptım lastiklerle sabitledim soluna koydum o kaymadi doktor yastık onermedi bize