yusufbebek1 Merhaba herkese 2 aylık oğlum var sünnet konusunda çok kararsızım Yapmak konusunda yetkiyi üstüme alamıyorum Müslüman olmama rağmen çok fazla geliyor çok üzücü geliyor 😔 Sanki gereksiz birşey gibi geliyor benim gibi düşünen ve bu süreci atlatan var mı aramızda
sadecesenmelek yusufbebek1 şöyle düşün ki gerksz değil saglıgı için çok gerekli bi durum oradaki derinin içine mikrop doluyor ve temızlemsı zor hastalıga yol açıyor ama sünnetten sonra bu durum ortadan kalkıyor bizde yeni olduk 2 hafta oluyordur 3 aylık bebeğim ve kolay da geçti sadece ilk gün ağlar gbı oldu çalpol verdim uyudu harektlendıkçe daha zor olur bence 2-3 ay arası çok iyi
ozlem34_936_ yusufbebek1 Bir an önce yaptırıp yaptirmayacaginizq karar verin ve eger yaptiracaksaniz vakit kaybetmeden yaptırın. 2 hafta önce 7 buçuk aylık bebeğimin sunnet yaptırdık neden hala bu kadar beklediğimi sorguluyorum. Gün geçtikçe daha zor olacak
denimomy yusufbebek1 dini önemi bir yana sağlık için de çok önemli sünnet ve bence ne kadar erken o kadar iyi biz 4 aylıkken yaptırdık iki günde iyileşti hiçbir şey anlamadık çok şükür 6.aydan sonra lokal değil genel anestezi ile yapıyorlar sanırım çok bekletmeden karar vermek önemli
atlaskuss yusufbebek1 daha dün sünnet ettirdim hiç korkulacak bişey yok biz kafamızda çok büyütüyoruz çünkü kıyamıyoruz, sünnet oldu ve çok şükür hiçbişey olmamış gibi normal hayatına devam ediyor, korkma , sağlığı ve ilerisi için gerekli bişey bu 🫠
Alparslanmom__ 6.5 aylık bebeğim Allah izin verirse bizde bayramdan sonra gideceğiz. Eşime çok dedim annemle ikisi hep önüme geçti olmaz etmez diye benimde tercihim çocuk tamamen hareketlenmeden yapılmalı