tultanhanim Kitsu ya benim aşırı bir beklentim yok. Camları silmek benim için çok korkutucu yükseklik korkum var birde her zaman değil ama derin temizlikte parkeleri silmek. Onlar için yeterli değil mi sizce?
Kitsu tultanhanim mutfak, banyo, parke, halı, koltuk, fayans her yeri temizliyorum ben. Benim için yeterli oluyor güç kullanmak gerekmiyor. Mesela artk banyoya kireç sökücü bile kullanmıyorum buharla hızlıca temizleniyor
tultanhanim Kitsu mutfakta nerelerde kullanıyorsunuz peki dolap için kullanıyor musunuz? Bir yandan kabartma yapar diyorum bir yandan parkede kullanılıyor bilemedim.
Kitsu tultanhanim dolaplarda denemedim hic. Mutfak tezgahı, arkası musluğun çevresi, Ocak, bide eski mutfağım fayansdi duvarları gibi yerlerde kullandım
tultanhanim Kitsu kullanışlı kı sizce. Hani olmazsa olmaz değil farkındayım ama hayatı kolaylaştıran bir ürün mü camlar için güzel mi?
Kitsu tultanhanim camları ben buharla temizlemedim hiç. Cam silmeyi de hiç sevmem o yüzden bilemiyorum güzel yapıyordur herhalde. Videolar vardır kullananların bir bakın isterseniz. Benim açımdan evet kolaylaştıriyor temizliği çünkü temizlik yapmayı hiç sevmiyorum az efor harcayarak güzel temizlesin derdindeyim benim işimi görüyor. Annem ve ablam da çok memnunlar