zeynep91 mehtapmilan diş patlamasına yakn ckıyordu bzm 38,4 te sabit kalmstı acile gitmiştik 1 saatte sıra gelmişti o 1 saatte 38,4 te kalmstı orada anlamştm diş ateşi oldgnu
aysebb mehtapmilan 2-3 gün sürebilir iner çıkar kendisi. 38-38,5 i geçmez diş ise bizde öyle oluyor yani. Hatta şuan köpek dişi çıkarıyor kızım dünden beri ara ara inip çıkan ateşi var çok rahatsız etmeyecek seviyede
nslhnak mehtapmilan bugün 1 tane dişi çıktı ilk dişi, ne ateş yaptı ne ishal Konuyla ilgili bilgim yok Post üstte kalsın
aysebb Seryy_ Öyle diyorlar evet ama yapıyor çoğu bebekte. Diş patlamasına yakın birkaç gün 38 lerde çıkıp iniyor kendiliğinden. Özellikle zorlayıcı dişlerde. Ateş baş tarafında toplanıyor hatta resmen başı yanıyor
mehtapmilan zeynep91 kaç gün sürdü hatırlıyormusunuz. Bizim bugün 3.gece. Doktorada gittik hiç bişeyi yok dedi. Napıcam bilmiyorum maksimum 38.5 oluyor ateşi
zeynep91 mehtapmilan kac gun surdu hatrlamıyorum dişi patlaynca gecmstı canm sdce ates varsa normal grip bulguları yoksa gececektır diş patlamaya yakn halde muhtemelen
mehtapmilan aysebb bizimde öyle inip çıkıyor calpol veriyorum onun haricinde ne yapabilirim rahatlaması için. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte
Seryy_ aysebb doğrudur, çok şükür biz diş olayını çok rahat atlattık ondan pek bilmem ateş geçirmedik hastalıktan başka :)
sinemisxs Bizimkide 38 küsürdeydi 1 gün sürdü 3 güne kadar sürebilir demişti doktor 3 gün gözlemle 3. Gün sonunda düşmezse gelin demişti
aysebb mehtapmilan Calpol veriyorum bende başka yapacak birşey olmuyor bazen vermeden iniyor. Uzun sürerse düşmesi veriyorum böyle ilerlerken birkaç gün geçiyor zaten çıkmıyor birdaha
sinemisxs mehtapmilan oda ısını kontrol edin üstünü ona göre gıydırın, calpol verıyordum ekstra 🙏🏻kullanıyormusunız bilmiyorum ama damakları için jel veya tedagil de kullanıyordum çok rahatlatıyordu
mehtapmilan sinemisxs jelde kullanıyorum calpolde veriyorum umarım sabah bir süpriz olırda çıkar. Çok hırpalayıcı bir süreç çocuğum resmen acı çekiyor çok huzursuz 😦
mehtapmilan zeynep91 bugün 4. Gün elleri ağzında iki parmak şeklinde sıkuyır emiyor ve ateş devam ediyor. Doktoru test falan yaptı grip falanda değil. Ama hala dişle ilgili gelişmede yok. Patlatsada rahatlasa yavrum 😔