brcn9602 Kızım üç aylık hanımlar güneydoğu anadolu bölgesindeyiz 😁Herkes bebekken deldir çabuk iyileşiyor çok bilmiyor diyolar. Bense bir yaş üzeri için ideal buluyorum. Sizler ne zaman küpe kullanmaya başladınız
NariNariKiminYari brcn9602 kızım yok ama olsaydı kendi ne zaman isterse o zaman deldirirdik. Belki ilerde küpe takmak istemeyecek belki de kulağında 3-4 delik isteyecek 🫠
meloskoduru brcn9602 1 yaşında kızım arkadaşım doğum günü hediyesi altın küpe almış sağolsun ancak daha deldirmedim 4-5 yaşlarında zaten kreş ve okul ortamında arkadaşlarından görüp kendi isteyecek o zamana kadar deldirmeyi düşünmüyorum belkide hiç istemeyecek tamamen kendi kararına bırakıyorum ☺️ benimde annem sağolsun öyle yapmıştı ilk okula giderken sınıf arkadaşlarımdan özenip deldirmiştim
metemom_ brcn9602 kızım yok ama olsaydı deldirirdim çünkü sonradan deldirilen hemen kapanıyor ve yara oluyor ama çocukluktan delinen hep duruyor asla mikrop kapmıyor
Kitsu Bebeklerin kulağını deldirdikten sonra kulak büyümeye devam ettiği için delik çok orantısız bir yerde kalıyor. İkinci üçüncü küpeyi takmak çok zor oluyor hatta dar kupeleri de. En güzeli aklı erince yeterince büyüyünce deldirmek bence
[silindi] Kitsu benim bebekken deldirmişler kulağımı ve bir kulağımdaki delik biraz yukarda kalıyordu. İlkokulda takılan arkadan kapamalı küpeler dar olunca bir de olması gereken yerden deldirdik. Şimdi o delik boş duruyor. Geçen abdest postunda da sordum küper olmalı mı diye hala emin değilim 🤷🏻♀️
1kuzuannesi brcn9602 valla ben 1 yaş doğum gününden önce deldiricem istemezse çıkartır evlenmeden önce kapanıyor zaten ☺️ benim kulağımda 4 delik vardı nişanlanınca çıkarmıştım 3 tanesini kapandılar yani bence niye deldirdin anne de demez süslü benim kızım🥰
1kuzuannesi brcn9602 bu arada 6-8 aylık dönemde bebeğin kafası hala daha hızlı bir şekilde büyüme oldupu için deliklerde kayma olabiliyormuş 1 yaş öncesi çok tavsiye edilmiyor😌
Kuzularinanasi brcn9602 ben bebekte cocukta kupe cok gereksiz buluyorum.kizim 6yasindayken kuzeni deldircegini duyunca heveslendi de kendi istedi oyle deldirdi….
Kitsu [silindi] yeğenim de aynı sorunu yaşıyor. Genelde kapanır sizinki kapanmamış iki delik alt alta gelmemiştir umarım zamanla birleşen görmüştüm
betul97_ brcn9602 Kızım 9 aylık doktorumuz önermedi. Bu aralar hep bebeklerin karnından küpe aldım çıkarıp ağızlarına atıyorlar dedi hemde çekiyorlar dedi
Xname brcn9602 delirmedim büyüyüp kendi isterse deldiririm. Kendim delirdiğim de günlerce acısını yaşadım herkesin cildi aynı derece iyileşmiyor ufacık çocuğa o acıyı yaşatmaya gerek yok sırf süs için bence ve belki takı sevmeyen biri olacak hayatında küpe takmayı sevmeyen bir sürü tanıdığım var çok sevende var
maygirl brcn9602 aklı erince kendi isteyince deldireceğim. çok mühim bi konumu bu, el kadar bebelerin kulağını deldirmek? oturup kocaman insanlar bunu mu konuşuyor kız gerçekten😁