gkt300_ busraabusra zeytinyagi sur brklet yumusayacaktir zaten sık disli bir tarakla tara tekrarladikca bunu yap
CheriBlossom busraabusra dogal zeytin yagi yada bebek yagini kafasina surup biraz bekletin sonra guzelce tarayin ben normal bebek taragiyla taramistim artiyeten konak taragi almadim sonrada guzelce yikayin birkac sefer banyo yaptiracaginiz zaman tekrarlayin gecer🌸
Bebegimm1 busraabusra aktardan soğuk sıkım hindistan ceviz yagsı alın saçında yarım saat kalsın snra duş aldırın konak taragı var onunla geri tarayın 2 kez yaptım geçti iki cocuguma bunu kullandm zeytinyag ilk cocuguma yaptm aksine daha kötü yapmıştı kulak arkasına kaşlarına kadar sürmüştüm ama göze gelmesin dikkat edin
sevolin busraabusra zeytinyağı ile yumuşattıktan sonra dişfırçası ile tarayın sonra da banyo yaptırın. Bu şekilde uzun sürmemişti bizimki.
hilalasenasc Konak tarakları satılıyor onlardan alırsanız çok güzel temizliyor. Ben günlük banyodan 15-20 dk önde kafasına zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağı sürerdim 15-20 dk bekletip tarakla tarayınca baya bir konak kalkıyor birkaç kullanımda da geçiyor
barankus busraabusra bende bugun yaptim zeytinygi ise yaramiyor anca konaklarin rengini degistiriyor.bebek yagi daha etkili.hafif masaj yaparak suruyorum biraz avcumu kafasina tutuyorum isinsin yumusasin diye sonra da firca bebek taraklari var ya onunla hafi hafif bastirmadan tariyorum.baya dokuluyor.bir kac yikma daha yaptim mi tamamen gidecek gibi.sadece bingildakta kaldi onlarada fazla mudahale etmeye korkuyorum
ebrulimebrulim busraabusra zeytinyağdan sonra konak tarağı ile taraman lazım , öyle geçer . Zeytinyağı yumuşatır tarak kökünden alır .
baharberkay Ecowell doğal şampuan kullanıp önce saç derisini hafifçe zeytinyağıyla yumuşatıyorum sonra nazikçe tarıyorum böylece konaklar hem yumuşuyor hem dökülüyo kimyasal içermediği için minik bebek cildine de çok iyi geliyo deneyince farkı göreceksin