sedatadik Kızlar sabah aşı oldu kızım sabah tandır ne uyudu ne durdu çok agliyo calpol verdim 8saatte bir ver huysuzluk olabilir dedi ama çok agliyo başka yapacağım bişey varmı içim gidiyor
rumikaa sedatadik bizde saat 2 de olduk 2 den beri mi kere uyudu 20 dk naparsam yapım ağlıyor kafayı yiyeceğim
yaseminmetehanahmet sedatadik bizde 2 saat önce olduk aşılarımızı olurken çok ağladı içim gitti ama eve geldik kucak istedi biraz dolaştık emzirdim uyudu şimdilik iyi inşallah hep böyle gider 🥺calpol versem mi direk 5 saat sonra acaba
hilalasenasc Yarına kendine gelir korkmayın hiç ilk gün huzursuzluk oluyor bol bol kucağınızda gezdirin kucağınızda uyusun emiyorsa emzirin bugün böyle geçer yarına iyi olur inşallah
feslegencihnm sedatadik sedatadik bana da aşıdan 1 saat sonra ver demişti doktorum calpol ilacı sonra 4 ya da 6 saat arayla verebilirsin demişti Allah’a şükür ateşi 37.2 yi geçmedi hiç huzursuzluk yaptı ama kucağımda sakinledi
betusmrv sedatadik geçmiş olsun bizde 2 ay 11 günlüğüz ama aşı falan olmadık daha sağlık ocağından arıyorlardı hep sizin tam olarak kaç günlük acaba benim mi sormam lazım arayıp
sedatadik betusmrv 2 ay 17 günlükken aşı olduk canım 1.ay aşısını da geç olmuştu ama isterseniz bı sorun fazla geçmeden
ilaha9090 sedatadik benim de kizim 2 aylik olucak hangi asiyi yaptirdiniz Rota asisimi?Azerbaycanda oldu kizim asilari Turkiyede yaptiricam o yuzden soruyorum☺️