btlbge Bebeğime molfik izotonil sulu hasssas ciltler için olan ıslak mendili kullanıyordum Fakat çok pahalandı bebeğim 4 buçuk aylık ıslak mendil önerisi söyler misiniz
Kuzularinanasi btlbge link atmak yasak sanirim.trendyol vs hepsiburada yazin pure baby diye cikar ztn. Ben epeydir onu kullanyrm ve memnunum ekonomik dunya paralar vermeye hic gerek yok diye dusunuyrm.ama cildi asiri hassassa pamuk kullanmaniz daha dogru olabilir.
btlbge Kuzularinanasi aşırı bir hassassin ama normal bir hassaslığı var Molfix pahalandı için farklı bakıyorum bir bakayım sizinkini teşekkür edeyim
Kuzularinanasi btlbge bnce deneyin once 3lu paket alin.ben surekli alip stokluyrm sadece bebege dgl baska seylere de lazim oluyor diye.
metehannmomm oylesinebiri__ evet hatta ebebekte de sık sık indirime giriyor 2-3 hafta önce 1 alana 1 bedava kampanyası da vardı 3lü paketi 100 liraydı yani toplam 6 paketini 100 liraya almış oluyorduk baya stok yaptım. Pahalı bir ıslak mendil markası değil bence hatta baya uygun altı aylık bebeğime doğduğundan beri bu markayı kullanıyorum
_YanakReisinAnnesii btlbge molfixin sarı paketlisi yani yenidoğanı 12 li bir şekilde Trendyol da 370 tl. Bu şekilde baya da uzun süre giderdi bize hassas ciltler içinde uygun,oğlum 4 yaşında hâla alıyorum parka vs dışarı çıkarken çantama atmak için.
oylesinebiri__ metehannmomm evet bende e bebekten alıyorum hep indirme giriyor fiyatı diğerlerine göre iti ve kaliteli ben bezini de kullanıyorum Molfix kalitesi belli oluyor pahalı olanlar da güzel değil ben kullandım çok kuru mendileri
pittikmantari_ btlbge bebeğimin cildi hassas oldupu için e bebekten ıslak mendil kutusu aldım zeytinyağı ve kaynar suyu üzerine dökerek pamuk kullanıyorum canım hem hiç pişik olmuyor hemde içeriğinden içim rahat
buse57 btlbge ben herşeyi denedim pure baby slepy Aralarında yine en iyi molfix izotonik sulu oldu o yüzden artık parasına bakmıyorum ne yazıkki indiririme girdikçe alıyorum pure baby nin ıslak mendili köpürüyor bildiğiniz haberiniz olsun ama slepy nin yenidoğan ıslak mendilleri i deneyebilirsiniz yinede
buseselvi btlbge ben rossman dan babyream alıyorum alerjik ve hassas ciltliler için parfüm koku losyon herhangi bişey içermiyor memnunum