fatmazelinblogu Ya kızımın doğum günü için beyaz elbise bakıyorum normla günlermiçimde alışveriş yapmak istiyorum ama hep zayıflar kombinliyor ne alacam kafayı yicem ya
bianneo fatmazelinblogu allahım aradığım post. Aynısı bende de var. 2 ay kaldı elbise bakınıyorum ama yok incecik değilim ki göbeğim var basen var ne giyeceğim bilmiyorum ve sanırım pantolonlu bir takım alacağım
Kuzeycim05 fatmazelinblogu ben tesettürlü değilim. Ve çokta kapalı giyinmem.Geçen gün AVM ye gittim. Hiç abartmıyorum bir tane mağazayı çocuk mağazası sandım camdan bakınca. O kadar küçüktü ki o croplar. Şöyle hafif pantolon hizasında bile t-shirt bulamadım.
selamunkavlen fatmazelinblogu yakında yaprak modasına geri dönecez çünkü yeni çıkan hiç bişey güzel değil hele düşük koldan midem bulandı artık
Cennet1212 SanJunipero Beenn 🙋♀️ 😂 ama gerçekten zayıflığında fazlası iyi değil. Ben 47 kiloyum ve hiç yakıştıramıyorum kıyafetleri nedense hep emanet gibi duruyor 😁 balık etli olmak daha hoş😊
fatmazelinblogu SanJunipero imstagram mağazaların hepsi ürün tanıtımında zayıf imsam tercih ediyor gidiyorum deniyorum o kadar kötü oluyor ki nasıl ya diyorum bu seferde psikolojik olarak bunalıma giriyorum
fatmazelinblogu bianneo ya bende pantolon takım mı yapsam dedim ama hiç sevmiyorum işim gereği hep resmi giyiniyorum o yüzden elbise istiyorum
SanJunipero Cennet1212 forumda habire kombin atan zayıf insanlar varmış gibi söyledi de ondan dedim 😂 benim bir arkadaşım da istediği gibi dursun kıyafetler diye kilo aldı
fatmazelinblogu selamunkavlen düşük kol çok hoşuma gidiyordu hatta teendyoldan aldım ama bebekle asla kullanılmıyor heryerim meydana çıkıyor eğil kalk falan 😅
minnakkofte fatmazelinblogu ben de günlerdir 42 beden abiye arıyorum uygun fiyatlı.onda göbeğim çıkar bunda kolum kalın görünür derken hala bulamadım uygun fiyatlı abiyelerin hepsi bodycon benim hipdipslerden iştahım kaçıyor zaten
fatmazelinblogu minnakkofte aynısı ya aynısı gittim bir elbise denedim gerçekten içinde dediğiniz gibi göbeğim bir yandan popom bir yandan çıktı vücudum armut tipli üstüne birde emzirme doğum kilosu derken biraz işin ucu kaçtı ve doğum gününe bir ay kaldı diyete girdim ama çok zorlanıyorum
SanJunipero fatmazelinblogu aslında vücut tipinizi en iyi siz bilirsiniz vücut tipine göre giyinme rehberlerinden faydalanabilirsiniz
minnakkofte fatmazelinblogu ben emziriyorum bı kere yememe dikkat edeyim dedim sütüm azaldı napcaz bilmiyorum
fatmazelinblogu minnakkofte şuan öyle yapıyorum şu içiyorum çok fazla umarım sütümde azalma olmaz boş badem yiyorum sütün kalitesi artsın diye
fatmazelinblogu suheyla92 aldım onlarda çok büyük geliyor şuan em tam kiloluyım ne zayıf o orta nokta mahvediyor insanı
merveataberkdaghan fatmazelinblogu trendyol milla önerim beğenmezseniz iade edin model bulunuyor cidden fiyatlar da uygun avmlerde öyle çeşit yok
fatmazelinblogu merveataberkdaghan elbise bulmam lazım beyaz bir elbise istiyordum kızımın doğum günü için