uykusuzanne__ MevaninAnnesi34 yağ salça kavurup içinede makarnaları koyorum eşim öyle yiyor hep yada kıymalı sos yapıyorum kıyma salça yağ kavurup içine makarnaları koyorum😂
biroglanannesii1 MevaninAnnesi34 Genel de spaghetti tarzını ben kremalı tercih ediyorum tavuk göğsü, mantar, soğan kavurma aşaması var işte sonra mantarın suyu çeker kremayı dökerim tere yağı, tuz, karabiber finito 😂 Ama spaghetti değil de linguine tavsiye ederim ♥️
binnur37 MevaninAnnesi34 Kıvmaya ile yapınca genelde kıyma soğan havuç sırası ile kavurup salçasını koyup az şeker atıyorum tuz atıp az makarna suyu ile pişiriyorum sonra makarna ile buluşturuyorum ..
momas MevaninAnnesi34 instagramda görüyorum domates sarımsak falan kaba koyup fırına veriyorlar çıkarıp rondodan geçiyorlar öyle bir sos yapabilirsin ben denemedim ama😂😂 ben kremalı seviyorum kremalı tavuklu falan
ZeydsMom uykusuzanne__ valla en iyisi. Bide salcaliya feslegen kattimmi makarna sevmegen oglum da yiyor 😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Spagettiyi bol salçalı severim öyle yapıyorum. Farklı soslar yapmıyorum valla dümdüz salça koyuyorum çok da güzel oluyor 😃
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala MevaninAnnesi34 domates rendeleyip içine sarımsakta rendeliyorum,kavuruyorum salça da atıyorum, sonra spagettiler🤌
uykusuzanne__ ZeydsMom bende şimdi yapıyorum arayıp istedi makarna yap dedi çok seviyor makarnayı ben sevmem
uykusuzanne__ ZeydsMom al şimdi yaptım gel ye🤣🤣🤣ben sevmiyorum hiç aram yok ama eşimle çocuklar çok seviyor 🤣😀
Mavigokyuzu MevaninAnnesi34 geçen yeni bir sos öğrendim muhteşem oldu hemen paylaşayım sizle de :) 1 avokado 1 paket krema Biraz ceviz 2 yemek kasigindan biraz büyük Peynir 4 dal maydanoz 4 dal nane Yarım limon suyu 1 diş sarımsak Bızzzzzzzzzzt :))) Pişen makarnanın suyunu süzüp 1 kepçe ayırıyoruz, karışıma döküyoruz karıştırıp sosu makarnaya karıştırıp bir güzel karıştırıyoruz