Hacerr7 Deletedmom133 belki de ülkemize girdi haberimiz yok sınır kapıları açık neden girmesin herkes önlemini almalı bence
Bebegimucizem Deletedmom133 Van’da Vanlılardan çok İranlılar var yakında bize de sıçrar. Hey Allahım hastane yok diye Van’ın merkezine çocuğu doktora götürmekten korkar olduk
Cokbilenana Biz hissedenlerdeniz. Bu sene iyi gelmedi bize çıg deprem corona vırus... 5kişi su anda ızolasyonda sınırdan getirmişler ateşleri yüksekmiş.
Ikram Deletedmom133 iran zaten pislik bi ulke. benim magazama gelirlerdi kusura bakmayn cocugunun pantolunundan cisi gecmis ve igrenc kokuyordu oyle gezdiriyodu cocugu kesinlkle sinir kapatilmali gecerse bize mafolduk
Zuleyha__19 Deletedmom133 Rabbim korusun hepimizi 🙏🏻 İsminiz ney acaba bi arkadaşıma çok benzettim de
Asmrtgkt-38 Allahım beterinden korusun inşallah sabah emzirirken depreme yakalandım düşündüğüm tek şey yavrumdu
Misskokulum Deletedmom133 sabah haberde gördüm ailem orda allahim korusun hepimizi virüs hızla yayılıyor rabbim sonumuzu hayır etsin çok üzgünüm
Balkizim6535 Çok kötü salladı beşik gibi. Nolcak sonumuz bilmem. Bi o kadar da rahat kocam var. Allah yardımcımız olsun
Cokbilenana Balkizim6535 aynı benim ki 😶nöbetten cıktı koştur koştur maça gitti. Vıle gitme virüs var bak bcok korkuyorum dedim yok anam yok bu sefer Van alacak galiba dedi. (maçı kastediyormuş)
Deletedmom387 Deletedmom133 uyanıktık ama hissetmedik binadakiler hissettiğimiz en sert depremdi diyo ama biz anlamadık hiç
Mertderya Deletedmom133 Hakkarideyeiz biz burdakiler günü birlik bile İran’a gidip gelen insanlar dün gece bi anne ve bebek virüs süphesiyle vana sevkedildi ☹️Sabahta depremle uyandık
2girlsmom Deletedmom133 biz hissettik baya sallandı. Geçen hafta da deprem oldu ve sürekli oluyor bütün gün sanki ev ayağımın altından kayıyormuş gibi hissettim 😣 Rabbim beterinden korusun hepimiz Allaha emanet yaşıyoruz 🙏 zaten virüs yüzünden dışarı da çıkamıyoruz ne varsa bizim başımızda 🙄
Can_imin_Cani Deletedmom133 bende vandayim 5katta oturdugum icin cok etkisinde kaldim Rabbim korusun vanizimi hem deprem hem cig hemde virüs buyuk imtihanlardayiz😢