parlaska 2 yıllık üniversite mezunları DGS girdiği zaman eğer ki kazanırsa İlla üniversiteye mi gidip okumak zorunda benim küçük bir bebeğim var gitmem zor oluyor da nasıl oluyor
Nikita parlaska uzaktan öğretime geçiş yaparsanız gitmeniz gerekmez ama örgün öğretim içim gitmeniz zorunlu. Hatta size gitmene gerek yok sadece sınavlara girersin diyenler olacaktır. İnanmayın, devamsızlıktan kalırsınız
sutperisi parlaska hayır ben 4 yıllığa geçiş yapıp uzaktan üniversite tercih ettim. Sadece sınavlara gidiyorum şuan
feyzanuur sutperisi lisansta ne okudunuz acaba? istanbul üniversitesinde çok fazla lisans tamamlama bölümü yok. ben de uzaktan okuyabileceğim bi üniversite var mı diye araştırıyorum
sutperisi parlaska uzaktan olanlar İstanbul üniversitesi ve Anadolu üniversitesi bildiğim kadarıyla sadece tercihe istanbul üniversitesi yazmıştım
sutperisi feyzanuur çocuk gelişimi okumuştum şuan onu açıktan 4e tamamlıyorum aynı zamanda sınavsız ikinci üniversiteye başvurmuştum Anadolu üniversitesinden de başka bölüm okuyorum açıktan yine. Eğer mezun olduysanız sınavsız 2. Bölüm seçeneğinizde var
Elifinannesii_ parlaska ben 2 yıllık mezundum sonra dgs girdim ve okula gidip geldim maalesef . Formasyon filanda aldım staja da gittim bebeğim dün küçüktü babaanneye bıraktım hep
feyzanuur sutperisi açıktan 4e hangi okulda tamamlıyosunuz? ben de ikinci üni olarak başvurdum okuyorum ama lisansında yaş sınırı vardı önlisans okudum mecbur
mybabyberatiko sutperisi bende 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum hangi üniversitede okuyosunuz acaba şuanda kaç puanla ne zaman girdiniz bilgi verir misiniz☺️
sutperisi mybabyberatiko İstanbul üniversitesi ama ben geçiş yapalı 2 sene oldu puanımı hatırlamıyorum hiç