Mervee12 Kulak kristali kayması yasayan varmı bende var şuan beynım utusuyor bas donmesı ayakta duramama manevra yapıldı bi kere ama 😞
Mervee12 balkizlar kaç kere manevra yaptırdınız ? Bana bir kere yapıldı bas donmem bitti ama bas dönmesi ilacı kullanıyorum dıyemı bılmıyorum ama ara ara gun ıcınde bacak uyusması beyın uyusması ve bulantım oluyor 😞😞😞😞
balkizlar Mervee12 evet kristal kayması.. her yıl bir dönem yaşıyorum atak deniyormuş bunlara.. vertigo atağı… ben ilaç kullanmadım hiç hep manevrayla geçti şükür… hep stres birikince oluyor benim sizin de öyle mş
balkizlar Mervee12 ilacı mutlaka kullanın dediler mi ben ilaç kullanamdım hiç ama vertigo mide bulantısı da yapıyor normalde bi doktora gidin bence tekrar
Mervee12 balkizlar evet bas donmesı ilacı bir aylık yazıldı manevradan sonra tum belırtıler 1 aya geçiyor dediler 15 gun geçti manevradan benim siz manevradan sonra bulantınız ne zaman geçti acaba
balkizlar Mervee12 benim bulantı hiç olmadı başım çok dönüyordu manevradan sonra hemen rahat ediyordum