Sosyologaannee Merhaba annişler oğlum bayramdan sonra 1yasina girecek nasip olursa nasıl konsept yapsam bilemedm yardimci olur musunuz aile arasında olacak çok şatafatlı olmayack her şeyi kendim yaapcgm evde olacak nasıl pasta yapayım hangi renkleri kullansam??
babymamma Sosyologaannee çocuklar bu yaşta hayvanlara meraklı trednyolda falan balon konseptleri var hayvan figürlü kendiniz şişirip çok rahat birleştirebilirsiniz evde bantla duvara sabitlersiniz arka fon olur işte
ymrayse Sosyologaannee benim kızımın da bayramdan sonra 1 yaşına girecek ben de düşünüp duruyorum pastayı hazır almayı düşünüyorum yanına yaparım bir şeyler nasip olursa
minnakkofte ymrayse ben kızımın 1 yaşına çilek teması buldum burda var mı bilmiyorum ama temuda çok güzel şeyler var çok tatlı
byzyldz Sosyologaannee bizimki de haziran 10unda 1 yaş olacak😍 ben de pastayı kendim yapıp küçük hayvan figürleriyle süslemeyi düşünüyorum
byzyldz Sosyologaannee pastanın üstüne sadece yazı düşünüyorum hayvanları pastaya değmeden kenarlara koyup süslemeyi