Gokturkmom gizememre Allah hepimizin yavrusunu korusun💗🥹 Bende ileri dönemde zorlanırız düşüncesiyle erkenden bitirmek istedim hepsini rotayı da 2-4 olarak yaptırdım devlet aşılarıyla arasına 1 hafta olacak şekilde ara verdik
Gokturkmom tosca Öncesinde calpol verin mutlaka ateş olmasa da ağrı olabilir 🥹 her bebekte etkisi farklı olabiliyor .Korkmayın onların iyilikleri için hepsi 🖤Çok teşekkür ederim bu arada
tosca Gokturkmom tabi tabi korksak da etsek de kaçış yok sağlıkları için katlanacağız. Ben de çok teşekkür ederim öneri için ❤️
Gokturkmom bebemiz Yani bir düşüyor bir yükseliyor dünden beri sadece bezle duruyor zıbın bile giydirsem hemen sıcaklıyor.Allahtan havalar sıcakta üşüyecek mi diye dert etmiyorum kendime
[silindi] Gokturkmom geçmiş olsun bizimki de 3-5-13 vuruldu aynen sizin gibi 2.dozda ateş oldu. Üçte ateş olmadı ama ayağının üstüne basamadı basmaya çalışırken ağladı çok mızmızdı ertesi gün geçti ☺️ bexero nimenrix aynı anda vuruldu hep
Gokturkmom [silindi] Bende aynı şekilde 2sini bir vurduruyorum aslında erken vurdurmamım bir diğer sebebi de büyüyünce mesela yürüyen bir bebekse yürümek bile istemediklerimi okumuştum 🫡 o yüzden erken dönemde yaptırdık
Gokturkmom [silindi] Son doz ateş olmasa da ağrı yaşadınız anladığım kadarıyla 🥲 umarım bizde de ateş olmaz son dozda 🙏🏻🙏🏻
Gokturkmom AlparslanMom61_ Eczaneden kendiniz alıyorsunuz.Ben hepsini sağlık ocağında vurdurdum fiyat olarak Menenjit 5080tl ,Rota aşısı da 2360 tl gibi bi fiyattı yanlış hatırlamıyorsam 🥹
ziyangilbihter Gokturkmom cevabınız için teşekkürler 🥰 devlet hastanelerin vasıfsızlığı her konuda yine kendini belli ediyo özel aşıdan bize hiç bahsedilmedi keşke bende erken yaptırsaydım
Gokturkmom ziyangilbihter Bu sebeple kaçıran çok kişi var mesela rota aşısının bebek 15haftayı doldurmadan yapılması gerekiyor hatırlatma yapılmadığı bilgi verilmediği için kaçırılıyor
Gokturkmom AlparslanMom61_ Aslında aşı ateşi 38i geçmiyor ama biz anneler yine de çok endişeleniyoruz