funda94 1gebeshanim hamileykende kullanıyordum emziriyorum hala devam içeriğine güveniyorum ayrıca mineral içerikli kullanmanız gerekiyormuş. 50+ SPF Yüz Kremi - Bitkisel Antioksidan Bakım / Elixir Botanique Detoks Etkili - E Vitamini
basaky 1gebeshanim Hem bebeğime hemde kendimize de Mustela kullanıyoruz. Bebeğime stick olanı aldık doktorumuzda kullanabilirsiniz dedi.
pazartesisendromu 1gebeshanim hamileyim siveno aldim surumu guzel trendyol canli yayinda kupon vardi dis macunu da aldim .
annesinintatlisi Hamileyken mustela bebek güneş kremini aldım ama çok yağlı bir yapısı var kullanamadım. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum
1gebeshanim annesinintatlisi bebek güneş kremi alıp hem bebeğim hem kendim için kullanmak istiyorum ama bilemedim
efsacan 1gebeshanim pierre cardin güneş kremi alabilirsiniz hem uygun hemde kaliteli yağlı bir görünüm bırakmıyor pudramsi olani alirsaniz cok küçük kusurlari bile kapatiyor bebegime de cocuklarinkini kullanıyorum yine pierre cardin tavsiye ederim
asilsmom_ 1gebeshanim hamile iken mustela bebegim icin bioderma aldim. Eczacıya sordum bebek için mustela mi iyi bioderma mi ? Mustela dedi
hira0502 beybitolat purest hangisini kullaniyorsunuz ben pembe olan renkli olanı kullanıyorum çok güzel ama çok yağlı yaz için hiç uygun değil
pazartesisendromu usenmedimyaptimbirvelet mineral filtre li olmasi gerekiyormus ben de hem uygun hem de surumu guzel siveno aldim.Cocuguma hep mustela alirdim aile boyu olani ama o ben de yagli his birakiyordu bu birakmadi