tubacihangir Bebeğim 25 günlük 6 7 dk da mememi bırakıp tekrar almıyor. Aktif emme yapıyor 6 7 dk boyunca yutkunuyor da mememi de boşaltıyor. Ama süre az mıdır? Acaba tam doyuyor mu? Bazen biberonla sağıp veriyorum onu da içiyor.
patatess tubacihangir canım dakikaya takılma kendi bırakıyorsa doyuyordur. Benim oğlum o zamanlar uzun uzun hiç emmedi. Dakika sayıyordum ben dert ediniyordum ama boşa gerçekten. O zamandan beri tek meme aktif emiyor doyunca bırakıyor. Çok da güzel kilo aldı. Çişli bezi de bol.
aylakadin tubacihangir benimki de 33 günlük ve 10 -12 dk emiyor sonrasını almıyor bende dert ediyorum ama istemiyor bazen de gaz sancısı yüzünden kendini sıklmaktan bırakıyor
patatess tubacihangir Insan kendini yoruyor bu tür durumlarda. Bebiş doyuyorsa zorla ağzına tıkacak değilsin sonuçta. Ama yine de bir doktoruna sor için rahat etsin.
eyberenimo tubacihangir dakikaya takılmayın benim bebeğim 3 -5 dk emerdi tek memeyi ikinciyi almazdı bile ama her ay 1kilodan fazla alırdi önemli olan aktif emmesi
didoece tubacihangir memeyi boşaltıyorsa süreye takılmayın. Çişli bez ve kilo alımı iyiyse, doktorunuz aksini demedikçe hiç sıkıntı etmeyin